SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

İlhan Aksoğan Son Yolculuğuna Uğurlandı

İlhan Aksoğan Son Yolculuğuna Uğurlandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın tanınmış ailelerinden Aksoğan ailesinin ferdi ve Malatya’da otobüs işletmeciliği, turizm ve seyahat, akaryakıt işletmeciliğinin önde gelen isimlerinden İlhan Aksoğan vefat etti.

Uzun bir süreden beri kanser tedavisi gören ve son olarak Turgut Özal Tıp Merkezi’nde tedavi altına alınan 69 yaşındaki İlhan Aksoğan, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Malatya’da uzun yıllar şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan Aksoğanoğlu Zafer Turizmin kurucusu olan 2 çocuk babası İlhan Aksoğan, bu sektörde yaptığı yatırım ve girişimlerle Malatya’nın ve bölgenin öncü isimlerinden oldu.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

İlhan Aksoğan, Salı günü son yolculuğuna uğurlandı.  

Uzun bir süreden beri kanser tedavisi gören ve son olarak Turgut Özal Tıp Merkezi’nde tedavi altına iken vefat eden 69 yaşındaki İlhan Aksoğan için Malatya şehir Mezarlığında cenaze namazı kılındı.   

Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına Aksoğan ailesi mensupları, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Baro Başkanı Onur Demez,  siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, sendikacılar, kanaat önderleri, kamu kurum yöneticileri ile birlikte kalabalık bir topluluk katıldı.   

Malatya’nın sosyal ve kültürel birçok etkinliğine katkı ve destek sağlayan ve hayırsever kişiliği ile bilinen İlhan Aksoğan, cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı Aile Kabristanında toprağa verildi.   

Malatya’nın tüm yerli otobüs firma işletmeleri de sektöre uzun yıllar hizmet veren İlhan Aksoğan’ın cenazesine otobüslerle katıldılar.  

 Malatya’da uzun yıllar şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan Aksoğanoğlu Zafer Turizmin kurucusu olan 2 çocuk babası İlhan Aksoğan, bu sektörde yaptığı yatırım ve girişimlerle Malatya’nın ve bölgenin öncü isimlerinden oldu.   

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

34 yorum yapılmış

  • Ziya Mermer (2 yıl önce)
    Otobüs işletmesi sektörünün Duayenlerinden İLHAN AKSOĞANOĞLU abimizin ölümü bizi derinden üzdü.İLHAN abimize Allah'tan Rahmet Ailesi başta olmak üzere,Bütün akraba ve dostlarına,sabır ve başsağlığı dilerim.Mekanı cennet olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • kemal (2 yıl önce)
    büyük adamdı hatta büsbüyük adamdı.yıllar kendisine acımadı.malatya aşkıyla ve hemşerilik duygusyla yanarken buldu ölümonu. çok demokrat hatta birazda aristokrat biriydi. çok çalıştı ve çabaladı malatyası için. demek bu kadarmış ömrü. dernekçilik ve vakıfçılık konusunda malatyaya önder oldu. malatyaya dürsüt ticaretin nasıl olacağının dersini verdi. müsiaddan arkdaşlarımızla çok yemeğini yedik. garibanları çok gözetirdi. malatyada aç olupta onun avlusundan gewçmeyen yok gibidir. zafer turizm ile ulaşıma yaptığı hizmetler ise göz doldurur.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet Yaşar Çerçi (2 yıl önce)
    Çok değerli hemşerimiz, muhterem insan İlhan Aksoğan abimizin vefatını teesürle öğrendim. Bütün akraba ve dostlarına başsağlığı dilerim. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • EROL KULAÇ (2 yıl önce)
    Kadim dostum yıllarca beraber dostluğunu esirgemeyen meslektaşım can kardeşim Rabbim rahmet eylesin
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin ,mekanı cennet olsun.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Atakan (2 yıl önce)
    Malatya'da bu kadar sevilen sayılan hayır hasenet sahibi beyefendi kişi zor bulunur.mekani cennet olsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Alp (2 yıl önce)
    Ne güzel yorumlar rabbim bizede arkamızdan bu denli iyi dilekler dilenecek ömür nasip etsin amcamızada rahmet eylesin mekanı cennet olsun ailesine sabır versin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Süleyman KAVAK (2 yıl önce)
    İlhan bey türünün son örneklerinden çok değerli bir insandı.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hasim Gürbüz (2 yıl önce)
    Mekanın cennet olsun ilhan Abim Çocukluğumuz yanında geçti nur içinde yat
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Elbistanlı (2 yıl önce)
    Yıllar önce Malatya SSK hastanesinde hastamız vefat etti o zaman şimdiki gibi belediyeler cenaze konusunda bu kadar hassas ve organize değiller. Eski ototbüscülükden dolayı Merhum İlhan abilere cenaze aracı temini için yardım istedik ne demek olurmu öyle şey siz bir şeye karışmayın biz ne gerekiyorsa yaparız dedi ve cenazeyi SSK hastanesi morgundan aldı yıkattı, kefenletti ve arabaya yükledik kendisi özel Aracı ile Elbistandaki köyümüze kadar geldi ve definden sonra ailemize taziyede bulunarak mezarlıktan işlerim yoğun diyerek ayrıldı. Böyle düzgün, namuslu, imanlı ve adam gibi adam hakkını bizlere helal et adam gibi adam.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Fuat Kutsal (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Hasanvarol Ortaokulunda beraber okuduk.Önceki yorumları okudum ve çok duygulandım.Böyle güzel insanlar toplumda çoğalsın inşallah.Yakınlarına sabırlar dilerim.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Erkan Erkavun (2 yıl önce)
    Beyefendiliği mütevaziliği ve memleket sevgisiyle tanıdığımız eşsiz bir insandı bizler kendisinden razıydık Allah'ta ondan razı olsun yüce Mevlam merhameti ve rahmeti ile muamele etsin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • PAKPARTİLİ (2 yıl önce)
    Mekanı cennet olsun, Malatya'ya emeği olan, örnek bir şahsiyetti. Yakınlarına sabırlar diliyorum.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Fahrettin ESERDİ (2 yıl önce)
    Malatya'mızın değerli bir şahsiyeti ve güzel bir insandı, Ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • zafer (2 yıl önce)
    babam sekiz ay önce vefat etti ilhan ağa (babam öyle derdi) yı yıllardır tanırız ekmeğini de yedik. Babam bir olay anlatmıştı zamanında otobüs şoförünün biri ağanın yanına gelir bir tane dahi müşteri yok seferi iptal edelim der mazot parasına yazık vs. yakınır ilhan ağanın cevabı aynen şu şekilde yolcu olmasa dahi sefere çıkılacak ben seferimi iptal etmem der madem yolcu yok başında ki kasketi çıkartır bu kasketle gidip gelebilirsin der.mekanın cennet olsun ilhan ağa
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Erdoğan Örnek (2 yıl önce)
    Ağalık geleneğinin Malatyada ki son temsilcisi, sevgili kardeşim ışıklar içinde uyu.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • gökhan karakuş (2 yıl önce)
    degerli abimiz mekanın cennet olsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Cumhur (2 yıl önce)
    Arkadaşlığımız oldu.Varsa hakkım helal olsun mekanı cennet kabri gül bahçesi olsun.Ailesine sabr-ı celil ihsan eylesin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya aski (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin nur icinde yatsin abimiz yada amcamiz, ben Beydagi turizmi severdim, rahmetli babam aksoganoglu derdi hep sahibinin cok hayirsever adam gibi adam oldugunu söyerdi,ailesine ve sevenlerine sabirlar diliyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • M.Caner Can (2 yıl önce)
    Yüce Allahım mekanını cennet eylesin.Allah rahmet eylesin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Salih Hoca (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Allah gani gani rahmet eylesin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Recep solmaz (2 yıl önce)
    Ilhan abi her yönüyle malatyanin abisiydi Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Aksogan ailesinin başı sagolsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Rabb'im rahmet eylesin, Otobüsçü Camiası babasını kaybetti☹️
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ramazan Doğan (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun diyorum Ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum,Gurbette terminale giderdik memleketten gelen aksoğan zafer turizm ve Beydağı turizmi görmek bizim sıla hasretimizi giderirdi.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ŞEMSETTİN ÖNER (2 yıl önce)
    Allah Rahmet Eylesin Mekanı cennet olsun inşallah Kadir Kıymet bilen Hatırlı insan
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hüseyin YAPAR (2 yıl önce)
    Merhuma yüce Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerim.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Misafir (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Murat Bilmez (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Elbette kendisiyle aynı kuşaktan olanlar şahsen daha iyi tanırlar kendisini;fakat firması ile çok seyahat ettim.Önceleri televizyonda yayınlanan şimdi ise popüler video paylaşım sitesinden erişebileceğiniz ''Yıllar ve Yollar'' adlı belgeselde yer aldığı sektör hakkında önemli tespitlerde bulunmuştur.Dileyenler bu programı izleyebilir video sitesinden.Zaten Malatyahaber'de bu fotoğrafını haberde paylaşmış.Şehirlerarası seyahatlerimde kendi firmasını tercih ettiğimde Batının popüler otobüs firmaları ile aynı kalitede araçlarıyla ve aynı durduğu tesislerde hizmet almışlığım vardır.Bu memleketim için bir övünç kaynağıdır.Yaptığı bu görününür-görünmez hizmetleri için kendisine ne kadar teşekkür etsek az.Vizyon sahibi olduğunu düşünüyorum.Herkese Saygı ve sevgilerimle.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Fatih seven (2 yıl önce)
    Malatya için çok büyük kayıp, ailesine ve sevenlerine sabırlar dilerim İlhan amca çok dua almış bir adamdır , Mekanı Cennet bahçeleri olsun…
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Abdul Kadir (2 yıl önce)
    Henüz 13-14 yaşlarındaydım. Bir akrabamız bana bir çanta verdi ve İstanbul'a gönderilmek üzere Aksoğanoğlu Zafer Turizmin Eski Stadın karşıdaki ofisine bırakmamı istedi. Çantada terayğı, oenir vs vardı. Araç yolda arızalanmış ve valiz kaybolmuştu. Çok utanıyordum. Kaç defa firmanın bürosuna gidip sordum. En son bulamadık, napalım dediler. Ben de "abi bu bana emanetti, benim olsa önemli değil ama emanetin sahiplerinin aklina ne gelir" diyordum ki bir babacan ses duydum. Evladım, hayırdır... Amca boyle böyle oldu dedim. Beni 2. Kattaki ofisine çıkardı. Emanet için senden para aldılar mı dedi. Hayır dedim. Bak canım evladım, o valizde ne vardi dedi. Anlattım. Şimdinin parasıyla takriben 400 TL tutar dedi. Al bu o emanetin parası, kimseye karşı mahcup olma. Ş parayı da al kendine harçlık et dedi. O adam gibi adam İlhan Aksoğandı. 4-5 yıl önce bir spor salonunda karşılaştık ve olayı anlattım. Yine aynı babacan tavırla "evladım, işte böyle para kazanılır, kaybedilir. Ama sen sen ol her zaman gönül kazan. Beni ne kadar mutlu ettin" dedi. Rabbim Ilhan abiyi cennetinde ağırlasın. Ona merhametiyle muamele eylesin. Onu mahcup ve mahzun eylemesin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bülent (2 yıl önce)
    Kendisini tanımam ama tanıyanlar hayırseverliğinden bahseder Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun 3 günlük ölümlü dünya inan kimseye kalmadı kalmayacak
    %100
    %0
    Yanıtla