SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"İstikbal ve İstiklal Mücadelesi Veren Bir Hareket"

0
Güncellendi - 2018-05-03 21:03:53
A- A+ PAYLAŞ

24 Haziran'da yapılacak olan erken genel seçimlerde AKP'den Malatya Milletvekili aday adayı olan Avukat Osman Aladağ, "Dünya mazlumlarının umudu Türkiye, dünya mazlumlarının umudu Recep Tayyip Erdoğan, dünya mazlumlarının umudu AK Parti" dedi.

Seçim çalışmalarına aralıksız sürdüren AKP Malatya Milletvekili aday adayı Osman Aladağ, seçim çalışmaları kapsamında Yazıhan ilçesini ziyaret ederek temaslarda bulundu. İlçede esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunan Aladağ, daha sonra AKP Yazıhan İlçe Başkanı Veysel Ateş ile Belediye Başkanı Nevzat Öztürk'ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Aladağ, "Türkiye tüm mazlumların, umudu, sesi ve onların yanında olan tek millet haline geldi. Dolayısıyla biz bu değerlerimizi sahip olduğumuz bu potansiyeli birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi bozmadan korumaya devam ettirmek zorundayız” şeklinde konuştu. AKP'nin bin yıllık bir davanın devamı olduğunu kaydeden Aladağ, "AK Parti kurulduğu günden bu yana, milletimizle el ele yürüyen kadroların adıdır. Diklenmeden dik duran, mütevazı, halkından hiç kopmadan yol almayı hedefleyen sadece siyasi bir oluşum değil, bu milletin istikbal ve istiklal mücadelesini veren bir hareket bir hareketin adıdır AK Parti. AK Parti, her zaman zalimlerin karşısında, mazlumların yanında yer alan siyasi hareket olmuş, güçlülerin hukukunu değil, milletin, mazlumların hukukunu savunmuştur. Millete hizmet yolunda mazlumların sesi, zalimlerin korkusu olmaya devam eden AK Partimiz, milletinden aldığı güç ve destek ile yoluna devam edecektir" diye konuştu.

AKP Yazıhan İlçe Başkanı Veysel Ateş ile Belediye Başkanı Nevzat Öztürk ise ziyarette duydukları memnuniyeti dile getirerek Aladağ'a seçim çalışmalarında başarılar diledi.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız