SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

İtfaiye Yetişti de Kurtardı

0
Güncellendi - 2017-06-12 00:45:56
İtfaiye Yetişti de Kurtardı
A- A+ PAYLAŞ

Üniversite kampüsünde elektrik direğinin içine sıkışan ve bir daha çıkamayan kediyi itfaiye ekipleri kurtardı.

İnönü Üniversitesi kampüsü kız öğrenci yurdu önündeki yerdeki elektrik direğinin içerisine sıkışan bir kedinin tekrar dışarı çıkamaması üzerine Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesinden yardım istendi.

Başı dışarıda olan, ancak çıkamayan kedinin kurtarılması için itfaiye ekipleri,  elektrik direğinin giriş kısmını kediye zarar vermeden keserek giriş kısmını genişlettiler. Daha sonra bir itfaiye personeli  kediyi dışarı çıkarttı.

Kedi su ve mama verildikten sonra serbest bırakıldı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • hasan balcı (6 yıl önce)
    haberlerde daha çok fotoraf olmalı.Dijital fotoraf makinalarda poz sorunuda yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Erhan (6 yıl önce)
    Yav sen oraya nasıl girdin :)
    0
    0
    Yanıtla