SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Oyuncularımızın İyi Mücadele Ettiğine İnanıyorum"

0
Güncellendi - 2021-03-02 22:12:39
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor teknik sorumlusu Hakan Çalışkan, maç sonrası değerlendirmesinde, Beşiktaş karşısında iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Çalışkan, ligin en fazla pas yapan takımının Beşiktaş olduğunu belirterek, "Bu bizim için sürpriz olmadı pas yüzdesi olarak. Fakat hafta içi çalışmalarımızda özellikle Atiba'nın savunma arkasına koşular yapacağını söyledik ve bunun için gerekli önemleri aldık. Fakat yerden gelen sızma bir pas ile bir ofsayt beklentisi vardı ama gerideki oyuncumuz ofsaytı bozmuştu. Mustafa'nın maçın başında kaçırdığı net bir pozisyon var. O da kaleci Utku'nun ayağıyla yaptığı bir refleks oldu, kurtardı ve 1 golden olduk. Zaman zaman 1-0'dan sonra pozisyonlarımız oldu. Bunlardan bir tanesini değerlendirseydik belki de maç 1-1 bitecekti. Çok istedik maçtan puan veya puanlar almak oyuncu arkadaşlarımız ve kardeşlerimiz ile. Ellerinden geleni yaptılar, iyi mücadele ettiklerine inanıyorum. Bazen bu tür maçlarda pozisyonları veya pozisyonu değerlendiren takımın galip geldiği bir müsabaka oldu.

Bundan sonra önümüzdeki Denizli maçına bakacağız. Bu maçı unutmak zorundayız artık. Taraftarlarımızdan, camiamızdan bu maçla alakalı özür diliyoruz. Ama şu var; oyuncu kardeşlerimizin gösterdiği mücadelenin karşılığı bu olmamalıydı. Özellikle hakemin de zaman zaman içerisinde bir baskıdan dolayı bazı kararlarında eşitlik anlamında sıkıntılar yaşadığını gördük ama sonuçta Beşiktaş'ı tebrik etmekten başka söyleyecek bir şey yok" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Bu maçta ortasahada kubilayı arayacağımız hiç aklımıza gelmezdi.demekki umut bulutun yanında o da verimsiz kalıyordu.birde yeni transferleride sahada görmek istiyoruz.sonumuz hiç iyi görünmüyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer44 (3 yıl önce)
    Pro lisanslı teknik direktör oyundan alınmış oyuncu gibi kulübede oturuyor, teknik direktör lisansı olmayan Ali Ravcı oyuncuları yönlendirmeye çalışıyor veyahutta gibi görünüyor. Ama helal olsun iyi çalıştırmış iyi kadro çıkardılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tomugi (3 yıl önce)
    Yeni hocaya gerek yok takımı sizler daha iyi biliyorsunuz.Sanki gelen sizden dahamı iyi?Bence bu hocalara şans verilmeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Boztepeli (3 yıl önce)
    Hakan hoca maçı izlerken senin kulübedeki ümitsiz,ürkek,düşünceli görüntün yayıncı kuruluş tarafından birkaç kez ekrana getirildi.Bunu farkeden rakipler,hakemler takımımız aleyhine neler yapmazlarki.Siz güçlü olacaksınız,inanacaksınız,savaşacaksınızki pozitif ruh hali takıma topyekün sirayet etsin.Sizler ezik durdukça ezeniniz çok olur.Acayip sinmişsiniz.Başkan,yönetim kurulu,oyuncular çaresiz ve ezik görünüyorsunuz.Biran önce bu ruh halinden çıkıp pozitif bir hava yakalayın.Telafisi mümkün olmayan haftalardayız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ft44 (3 yıl önce)
    Deniz li maçı bu maçtan daha zor olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Adem sanki Umut bulutun yerine vekaleten atanmış gibiydi.Chaebek tam bir facia idi.7 tane yeni transfer ortada yok.ligde kalmamız hergeçen hafta zorlaşıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (3 yıl önce)
    teknikdirektörlük pro lisansı hakan çalışkanda emir komuta ali ravcıda.. böyle çelişki olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer44 (3 yıl önce)kadir isimli kullanıcı yorumuna
    Bu iş aynı kızı veya oğlu eczacı diploması alır ama eczanede baba durur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dark (3 yıl önce)
    Hakan Çalışkan Ali ravciyla devam etsinler gelenler bizimkilerden dahami iyi olacak gecncler birliği maçındaki gibi 2. Yarı oyuncu değişikliğinde hata yapılmadı
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdoğan (3 yıl önce)
    Böyle oynasınlar harikaydı takım hiç Teknik adama gerek yok Takım Çalışkan ve Ravcı öncülüğünde topladığı kadar puan toplasın Beşiktaş maçı bu takımın bu ligde kalacağını gösteriyor bu 11 harikaydı
    0
    0
    Yanıtla
  • fanatik malatyasporlu (3 yıl önce)
    Hakan hoca mustafayi koyman cok iyi oldu helal olsun o cocuga elinden geleni yapti..Bu macin yildizlari mustafa,tetteh,ertac,hafiz,wallace idi cok guzel bir oyun oldu yenilsekde gam yemem hic degilse macin hakkini verdiler butun oyuncularida tebrik ederim..o gol pozisyonlari iyi degerlendirseydik malatya farkli yenerdi..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan 44 (3 yıl önce)
    Gidişat iyi değil tehlike çanları çalıyor yönetim futbolcular aklını başına almalı acilen hoca lazım geçen seneden ders çıkarmamışız! kazanamayan futbolculara aldığı paralar haram olsun iyi oynayan değil gol atan kazanıyor puanı boş lafa gerek yok..
    0
    0
    Yanıtla
  • hakan avcı (3 yıl önce)
    HAKAN HOCA VE RAVCI HOCA , gençlerbirliği maçında ilk yarı doğru 11 ve 2.yarı Oyuncu değiştirme hatalarınızı bu maçta tekrarlamadınız doğru 11 yapmıştınız.Yalınz elinizde iyi anlaşan tetteh ve mustafa varken çekigenliğe gerek yok çift forvet oynatın takımı küçük büyük takım ayırt etmeden ilk golü atmak çok önemli. Chabeke canı gönülden hırslı oyununda dolayı kendisi haklı olsa dahi hakemlere karşı gereksiz diyaloglara giriyor uyarmalısınız takımı eksik bırakabilirdi. orta saha çizgisinde mutlaka bir forvetimizi bulunduralım her zaman çünkü bir forvetimiz rakibin en az 2 defans oyuncusunu meşgul ediyor.Forvetimiz defansa yardıma gelince rakibin 2 oyuncusu da ceza sahamızın önüne hücuma yardıma geliyor biz bir oyuncu ile defansı güçlendirelim derken rakip hücuma 2 oyuncu daha göndermiş oluyor.Sonuçlara bakıp cesaretiniz kırılmasın takım da sizde doğru yoldasınız puanlar da gelecektir cesaretli ve özgüvenli olun.başarılar dilerim size ve takıma
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (3 yıl önce)
    Hocam son 7 maçta 17 puan kaybedip ,4 puan aldık ben buna bakarım eğer puan alan değilde iyi oynayan ligde kalacaksa siz aynı yolda devam edin bize puanlar lazım puanlar bakın lige iyi oynayan Hatay Gaziantep Karagümrük ve Alanya hem iyi oynuyorlar hemde kazanıyorlar .
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih kabasakal (3 yıl önce)
    Kimseyi getirmesinler Hakan Çalışkan la devam edilmeli ali ravcı istifa
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (3 yıl önce)Salih kabasakal isimli kullanıcı yorumuna
    Hakan hoca tek yetkili olmalı ben anlamış değilim davul hakan hocanın boynunda tokmak Ali ravcinin elinde böyle olmamalı takımın hocası ya hakan bey yada Ali bey olmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla