SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Mücadeleyle 3 Puan Aldık"

0
Güncellendi - 2019-11-26 02:43:43
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 3.Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un asbaşkanı İhsan Kılıç, Medicalpark Batman Petrolspor karşısında iyi bir mücadeleyle 3 puanı aldıklarını ifade etti.

Kılıç, ligin 14.haftasında sahalarında Medicalpark Batman Petrolspor karşısında adlıkları 4-2'lik galibiyetle ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

Grupta önemli bir galibiyet aldıklarını dile getiren Kılıç, teknik ekip ve futbolcuları alınan galibiyet ve ortaya koydukları performanstan dolayı tebrik etti.

Kılıç, oyuncuların üstün bir performans ortaya koyduklarını ifade ederek, "2-1 geriye düşmemize rağmen futbolcularımızı sahada iyi bir mücadele verdi. İyi futbolcumuzu 4 golle süsleyerek, sahadan 4-2 üstün ayrılmasını bildik. Sahamızda önemli bir galibiyet aldık. İlk yarıda kalan maçlarda da istediğimiz sonuçları alarak, çıkışımızı sürdürmek istiyoruz" dedi. 

Medicalpark Batman Petrolspor karşılaşmasında takımı yalnız bırakmayan taraftarlara da teşekkür eden Kılıç, "Taraftar desteğinin çok önemli bir faktör olduğunu bir kez daha gördük. Takımımızı yalnız bırakmayan ve 90 dakika boyunca destek veren tüm taraftarlara teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de taraftarlarımızı 12.güç olarak her zaman yanımızda görmek istiyoruz" diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız