SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Jandarmadan FETÖ ve PKK/KCK Operasyonları

Jandarmadan FETÖ ve PKK/KCK Operasyonları
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da Jandarma ekipleri tarafından Akçadağ, Arguvan, Yeşilyurt ve Battalgazi'de gerçekleştirilen operasyonlarda yakalanan FETO üyesi 3 kişi tutuklanırken, PKK/KCK terör örgütlerinin sosyal medya üzerinden propagandasını yaptığı tespit edilen 5 şahıs da gözaltına alındı.

Malatya İl jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından geçtiğimiz Temmuz ayında gerçekleştirilen FETÖ ile PKK/KCK ve sol terör örgütleri ile ilgili çalışmalar kamuoyuna açıklandı.

FETÖ terör örgütlerine yönelik 8 operasyonda yakalanan 3 FETO üyesi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu arada, PKK/KCK ve sol terör örgütlerinin sosyal medya üzerinden propagandasını yaptığı tespit edilen 5 şahıs da Jandarma tarafından yakalandı. 5 şahıs da çıkarıldıkları mahkemece yurtdışına çıkış yasağı şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bülten- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Davut (1 yıl önce)
    Fetöye af yok bakın KPSS soru çalma olayı halen devam.. mesela ÖSYM'de niye temizlik yapılmadı darbeden sonra beş yıl geçti? Tüm kurumlar kripto dolu..
    %54
    %46
    Yanıtla
  • Hangi fetöcülere af yok mesela? Türkçe olimpiyatları düzenleyenlere mi ? Bu hasretlik bitsin bitmeli diye cumhurbaşkanlarına mı ? Meclis kürsüsünde f. Gülen bu ülkenin yetiştirdiği bir değerdir diyen bakana mı? Uçak dolusu adam toplayıp Pensilvanya’ ya el öpmeye giden millet vekillerine mi af yok? Daha çok var yazacak ama sen bunlara bir cevap versene Davut ağabey.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Belki ihraç oldun belki başka "zulüm" gördün ama bu dediklerin seni haklı yapmaz kusura bakma.. o saydıklarının gücünü arkasına alarak her türlü komplo kumpası yapan fetöcülerin kullanım süreleri dolup tasfiye edilince ağlamaya hakkı da yok!! Önce yediğiniz kul haklarını düşünün siyasi ayağın da allah belasını ayrıca versin!
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Cumhuriyeti yıkma orduyu ilericileri tasfiye etme tiyatrosunda beraber rol yaparken şimdi tasfiye olunca vay efendim siyasi ayak vs diye algı çekmeyi bırakın.. siyasi ayak suçsuz kimse diyemez ama siz de suçsuz değilsiniz ayak takımı olarak?!!!!
    %50
    %50
    Yanıtla