SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaçak Korona Test Kiti Ele Geçti, 3 Kişi Gözaltında

0
Güncellendi - 2020-09-02 20:05:47
Kaçak Korona Test Kiti Ele Geçti, 3 Kişi Gözaltında
A- A+ PAYLAŞ

Jandarma tarafından yapılan bir operasyonda, yasadışı yollarla elde ettikleri kaçak koronavirüs hızlı test kitlerini piyasaya sürdükleri gerekçesiyle 2'si baba oğul 3 kişi gözaltına alınırken, 119 kaçak hızlı test kitine el konuldu.

Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yapılan istihbari çalışmalar sonucu Battalgazi İlçesinde iki şahsın yasadışı yollarla temin ettikleri kaçak Covid-19 hızlı test kitlerini piyasaya sürdükleri belirlendi. Bunun üzerine şahısların bulunduğu araç yakalandı. C.A. ve M.H.K. adlı şahısların bulunduğu araçta yapılan aramada 15 adet kaçak test kiti ele geçirildi.

Şahısların yapılan sorgulaması sonucu, hızlı test kitlerini satmak üzere C.A.'nın babası Z.A.A. adlı şahıstan aldıkları belirlendi. Bunun üzerine, Z.A.A.'nın işyerine baskın düzenlendi ve burada yapılan aramada da 104 adet test kiti bulundu.

Toplam 119 adet kaçak Covid-19 hızlı test kitine el konurken, gözaltına alınan 3 şahıs hakkında yasal işlemlere başlandı.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Hakan (3 yıl önce)
    Yoooooo devlet zaten gidiyoz test yapmiyo allak bullak oldu herşey gideni eve gönderiyi kalan kalsın ölen ölsün diye bence varsa bu mallardan her aileye dagitilması lazım ama nedense. İnternette haberlerde özel hastenelerde test yapilma yetkisi veriliyor 250tl karşılığında valla ben şunu bilirim vatan varsa devlet var vatan millet olmazsa devlet olmaz .devletin bu testleri a.dan z.ye hada hızlı ve ücretsiz yapmasi görevi zaten son 10yildir insanlar bunalıma girdi herşey uçtu hayat pahalı son 15aydirda virüsten işler esnaf bitik borçlar yığıldı buda bir vesile olur ölürüz vallahi koronali arıyorum bulamıyorum bana da geçsin yeter bu ülkenin her kademesi fırsatçı yeter yaaaa
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (3 yıl önce)
    kaçakçılar yerlimi yoksa sığınmacı savaş mağduru din kardeşlerimizmi onuda açıklasaydınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Denetimci (3 yıl önce)irfan isimli kullanıcı yorumuna
    bu testler kaçak değil Çin menşei ürünler halk sağlığı tarafından izne sahip kayitli ürünler. Sorun şu ki satmaya ve uygulamaya haiz kisiler değiller . Ayrıca reklam yöntemleri de yanlış. Bu tani test kitleri kayıt altına alınması gerektiğinden hastanelerde yapilmali. Ayrıca güvenilirliği düşük olduğu için milletimiz rağbet göstermesin
    0
    0
    Yanıtla