SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kadın Köy Muhtarından Hizmet Teşekkürü

0
Güncellendi - 2021-05-09 01:17:30
Kadın Köy Muhtarından Hizmet Teşekkürü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Doğanşehir İlçesi Fındık Mahallesi’nin altyapı sorununu çözmek için harekete geçti. MASKİ Genel Müdürü M. Yaşar Karataş, Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt ile birlikte Fındık Mahallesi’ni ziyaret ederek, çalışmaların yapılacağı güzergâhlarda incelemelerde bulundular.

Fındık Mahalle Muhtarı Diler Yıldırım, altyapı sıkıntılarının olduğunu dile getirerek, “MASKİ Genel Müdürlüğü’ne gerekli başvurularımızı yaptık. Onlarda sağ olsunlar olumlu yönde bizlere döndüler. İnşallah mahallemizin altyapı sorunları en kısa sürede ortadan kalkacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’a ve MASKİ Genel Müdürümüz Sayın M. Yaşar Karataş’a mahallelim adına teşekkür ediyorum” dedi.

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt ise, Fındık Mahallesi’nin Doğanşehir’in en büyük mahallelerinden biri olduğunu ifade ederek, “400 hanemiz var. Yaklaşık bin 100 vatandaşımız burada ikamet ediyor. MASKİ Genel Müdürümüz ile birlikte şuan kaptaj alanını ziyaret ettik. İçme suyu hattımız yenilenecek. İşin tamamlanmasıyla birlikte vatandaşlarımız, daha berrak, daha temiz, daha problemsiz bir hat ile içme suyuna kavuşmuş olacak. Kanalizasyon ile ilgili sıkıntılarda bu süreçte giderilecek. Hatlar yenilenecek. Fındık Mahallemizin altyapı diye bir problemi olmayacak. Hayırlı olmasını temenni ederek, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’a, MASKİ Genel Müdürümüz Sayın M. Yaşar Karataş ve ekibine ilçem adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

MASKİ Genel Müdürü M. Yaşar Karataş, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’ın Doğanşehir İlçesi ziyaretinde Fındık Mahallesi’nin altyapı ile ilgili vermiş olduğu bir söz vardı. Bizlerde gerekli çalışmalarımızı yaparak projeyi hazırladık. 2021 yılı yatırım programımıza aldık. İhale sonrasında çalışmalarımıza başlayacağız. Yapacağımız çalışmaların daha uzun ömürlü olabilmeleri için en ince ayrıntısına kadar düşünmek zorundayız. Arkadaşlarımızda bu bilinçle çalışmalarını yapıyor. Her türlü detayı gözden geçiriyoruz. İçme suyu ve kanalizasyon hatlarını yenileyeceğiz. Bunun yanı sıra 1000 kişilik foseptik yapacağız. Mahallemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • hangimiz sevmedik (2 yıl önce)
    Ne zaman yapılacakmış................
    0
    0
    Yanıtla