SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kadın Sürücünün İndiği Otomobil Saniyeler Sonra Bu Hale Geldi

Kadın Sürücünün İndiği Otomobil Saniyeler Sonra Bu Hale Geldi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 4 aracın karıştığı trafik kazasında, araçlardan birinin sürücüsü olan kadın saniyelerle ölümden döndü. Büyük korku yaşayan ve şoka giren kadın, aracının yanında önce ayakta, sonra ise çevredeki vatandaşların getirdiği tabureye oturarak sessizce olan biteni izledi.

Kaza, 09.30 sıralarında Yeşilyurt ilçesine bağlı Çilesiz Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, B.K. idaresindeki 44 KR 808 plakalı hafif ticari araç ile Y.B. yönetimindeki 44 ADM 859 plakalı Fiat marka araç Mıhlıdut Caddesi üzerinde çarpıştı. Çarpışmanın şiddeti ile savrulan araçlar park ettiği 44 ACY 024 plakalı Honda marka aracından inmek üzere olan kadının sürücünün aracı ile park halindeki 44 ACL 781 plakalı Ford marka araca çarptı.

Kazada saniyelerle ölümden dönen kadın sürücü şoka girerken, D.E. isimli bir yolcu yaralandı. Kaza nedeniyle korku yaşayan ve şoka giren kadın, dakikalarca ayakta durarak, sessizce olan biteni izledi. Bir süre sonra Çevredeki vatandaşların getirdiği tabureye oturan kadın, kendisine gelmeye çalıştı. Kadın sürücü, olay yerine gelen eşinin de desteği ile kendisine geldi.

Polis ve sağlık görevlilerinin sevk edildiği kazada yaralı D.E. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • fatih (2 yıl önce)
    merhaba ben istanbulda yasayan bir hemsehrinizim.yaz aylarında malatyaya gelirim...orada en cok dikkat ettiğim husus araç kullanmak.gercekten malatyada araba kullanmak marifet istiyor.. bir günde 4 adet kaza gördüm.. kurala uyan çok az..özellikle gençler ..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ayşe (2 yıl önce)
    Sayın okurlar Tecde ve civardaki arabalar acayip değişik gidiyorlar hergün araba kullanmaktan korkuyorum kavşaklar çok sıkıntılı taki Bahçeşehir kolejine kadar lütfen buralara trafik ışıkları koyun kazanın olduğu yer de ikili park edişler var ışıktan geçince sağ taraf daralıyor buralara bir çeki düzen verilmesi gerekli çok geçmiş olsun diyorum yetkililerin düzenleyeceğine inanıyorum
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ÜMİT (2 yıl önce)
    Allah Yolunu açık eylesin
    %25
    %75
    Yanıtla
  • kadir (2 yıl önce)
    şu daciacıların land rover triplerine sık rastlanır caddelerde
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Bir haber yazıyorsunuz, tekrar tekrar okumaktan yoruluyorum. Yayınlamadan önce bi zahmet okuyun yada en iyisi birine okutun. Fotoğraflardan haberi çözmeye çalışıyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ÜMİT (2 yıl önce)
    Trafik Teröristleri Bitmedikçe bu kazalar bitmez İnsan nefsini en çok araç başında gösteriyor hırs.öfke.nefret sanki bir tek kendinde araba var saygı yok sevgi yok daha ne diyeyim devam edin devam 200 Km şehir içinde gidin nereye gidiyorsanız gidin
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Senin gibi 20 ile gidenler yüzünden oluyor, sürekli fren yapıp milleti şaşırtıyorsunuz, öndekini değil geriden gelenleri de hesaplayacaksın trafikte
    %17
    %83
    Yanıtla
  • kernekli44 (2 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    gören de sanır adam beyin cerrahı acil ameliyata yetişecek. bırak adam yavaş gitsin sanane
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ilkerefendyy (2 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    asıl senin gibi herkesi sıkıştıranlar yüzünden insanlar 20 ile gidiyor. nerden fırlayacağınız belli değil.
    %100
    %0
    Yanıtla