Malatya Ekmek Gıda Sanayi A.Ş (MEGSAŞ)'ı ziyaret eden Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, incelemeler yaptı. Beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı ve Malatya Ekmek Gıda Sanayi A.Ş (MEGSAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ceyhan, Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu ile birlikte fabrikaya giden Çakır'a brifin verildi.
Yeni yapılan düzenlemelerle ilgili bilgilerin verildiği incelemede, Belediye Başkanı Çakır, ekmek fabrikasının Malatya'da hem kalitenin yükseltilmesi hem de rekabet ortamının sağlanması açısından olduğunu söyledi.
Son 2 yıl içerisinde önemli düzenlemeler yaptıklarını belirten Başkan Çakır, “Hijyenin sağlanması adına büyük bir mesafe alınmış oldu. Hem de önemli bir tasarruf sağlanmış oldu. El değmeden hamurun yapılması, hamurun işlenmesi tamamen otomatik bir sistemle şu anda yapılıyor. Kalite olarak da son 1-2 yıl içerisinde çok önemli bir mesafe alındı. Çok kaliteli ekmek üretim standardı da yakalanmış oldu. Hem hijyen olarak hem kalite olarak hem de çevrenin hijyeni açısından da standartları tamamen yakalamış oldu" ifadelerini kullandı.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.