SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kamyonun Çarptığı Kadın Hayatını Kaybetti

0
Güncellendi - 2021-06-10 17:15:58
Kamyonun Çarptığı Kadın Hayatını Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

Çevre Yolu (Ankara Caddesi) Afra Kavşağı yakınında, Büyükşehir Belediyesi'ne ait kamyonun çarptığı kadın ağır yaralandı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kaza sabah 07.45 sıralarında meydana geldi. 47 yaşındaki B.G. yönetimindeki damperli kamyon ile yan yoldan Ankara Caddesi 3. Sokağa dönüş yaparken, yolun karşısına geçmeye çalışan 56 yaşındaki Şengül Uçar'a çarptı. Kazada ağır yaralanan Uçar, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Şengül Uçar yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak öldü.

Kamyon sürücüsü gözaltına alınırken, soruşturmaya başlandı.

ADIYAMAN YOLUNDA 5 YARALI

Bu arada, Malatya- Adıyaman yolu Akçadağ sınırları Karapınar Köyü civarında 77 yaşındaki M.B. yönetimindeki otomobille, 35 yaşındaki B.İ. yönetiminde bulunan traktöre arkadan çarptı. Kazada her iki sürüc ünün yanı sıra otomobilde yolcu olarak bulunan 67 yaşındaki F.B. ile 44 yaşındaki G.B. ve 73 yaşındaki R.B. yaralandılar.

Yaralılar tedavi altına alınırken, kazayla ilgili soruşturmaya başlandığı bildirildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Adanur (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Halam erken bıraktın bizi ?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • rıza aktaş (2 yıl önce)
    arkadaş nasıl çarpmasın ben bazen çocuğu okula götürüyorum tali yoldan ana yola çıkarken inan o bahsedilen kamyonlar inanın sanki yarış pistinde gidiyorlar.Bunlara hız sınırı getirilmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Taylor (2 yıl önce)
    Bu kadar yorumlara ilgisiz kalan bir kurum olması düşündürücü.. Motaşın ve Belediyenin iş araçları Azrail olmuş yollarda. eeee! işi liyakat sahine verilmese olacağı bu. Çöşnük kavşağı adeta tehlike saçmaktadır.. yolcu alan araçlar için cep yapılması gerek ama kimin umurunda. tahtalı hamama para harcamak dururken..insanın ne önemi var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Vallahi daha üç gün önce Belediye'ye ait damperli kamyon çevre yolunda sol şeridi kapatmış son gaz gidiyordu.Arabalar büyük diye kural tanımıyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (2 yıl önce)
    Belediyeye ait araçlar özellikle de pick-up türü mitsubishi vb. türevi araçları kullananlar felaket derecede hız yapıyor. Tamam kardeşim müthiş derecede hizmetleriniz 2 gün geç olsun ama güç olmasın birinin başına bela olacaksınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Delibattalgazi (2 yıl önce)
    Kimsenin günahına girmem ama belediye ye ait kamyonların tamamında gördüklerim süratlı araç kullandıklarından kamyon sürücüsünün kusuru büyüktür diye
    %0
    %100
    Yanıtla
  • SERKAN DOĞAN (2 yıl önce)
    BELEDİYE İHBAR HATTINA DAHA ÖNCE GÖNDERMİŞ OLDUĞUM YAZILARDAN SADECE 1 İ [08:25, 27.09.2019] Serkan Doğan: İyi günler dilerim [08:27, 27.09.2019] Serkan Doğan: Ben beylerderesinde bulunan fırat elektrikte çalışıyorum, her sabah bu ikizcedeki yerinize kamyonlar son surat trafiği birbirine katarak geliyorlar, [08:29, 27.09.2019] Serkan Doğan: Bu kamyonlara bir servis ayarlansa aksam araclarini is yerine bırakmaları malatya trafiği için daha iyi olur bildiğiniz biçmeye geliyorlar kaçmazsak kesinlikle öldürürler
    0
    0
    Yanıtla
  • AVCIMALATYA (2 yıl önce)
    Belediye kamyonları ölüm makinesi geçenlerde azdaha benide ezecekti canımı zor kurtardım şoför özür diledi ama akılanmaz bunlar EĞİTİM ŞART
    0
    0
    Yanıtla
  • Haci Bilen (2 yıl önce)
    Dünya iyisi bir bacımızdı. Karşıdan karışıya geçerken değil, kaldırımın kenarında duruyor araçların geçmesini bekliyordu. Kamyon Uygun market yanındaki ara yola dönerken altına aldı. Eşi tesadüfen kurtuldu. Allah rahmet eylesin...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Allah Rahmet Eylesin Yakınlarına Sabırlar Diliyorum. Öncelikle bu belediyelerin ve diğer Resmî kurumların kamyonlarının pikaplarının şöförleri tamamı olmasada bazıları gerçekten cellat gibi resmî plaka olduğu için sanki tüm trafik onlara tahsis edilmiş edasında kullanıyorlar çevre yolunda sol şeridi kapatmış rahat 90 la 100 le gidiyorlar şahidim buna denetlenmeleri lazım. Diğer yandan bu taksiler helede gece yarısından sonra ara sokaklarda ralli yapıyorlar ricam lütfen bunlar denetlensin. Kameralar sadece bizi çekiyorlar bana bir ay önce emniyet kemerinden ceza yazmışlar olsun suçluyum hakettim ve ödedim bizler kadar ricam bunlar da denetlensin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (2 yıl önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Minibüsleride ekleyelim, Milli Egemenlik Cad. ışıkları bekliyoruz adam sol şeritten gelip yani karşı şeridin hakkı olan yola girip ışıkları beklemeden geçip gidiyor. Bu ne rahatlık kural tanımamazlık insan garipsiyor. 97 den beri ehliyet sahibiyim son yıllara kadar bir tane trafik cezam vardı ama ne hikmetse birden ard arda trafik cezaları gelmeye başladı katiyyen kurallara uyan biriyim ama gelen cezaları mecburen ödüyoruz, şimdi dersiniz cezalar boşuna mı yazılmış hak etmişşinizdir samimiyetimle söylüyorum bir çoğu çok gereksiz. Tamam sonuçta kural kuraldır PEKİİİ bu kural tanımaz münibüsciler, taksiciler, kamyonlar... bunlar çokmu kurallara uyuyorlar bizi gören mobeseler bunları neden görmez lütfen herkese adil olunsun kim hak ediyorsa eşit şekilde cezasını alsın. İnanın defalarca kırmızı ışıkta geçen minübüs ve ticari taksi gördüm. Aşağıda da yazdım işini ehli ile yapan kurallara riayet eden minibüs, taksi ve kamyon şoförlerini tenzih ederim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (2 yıl önce)
    Hayatını kaybeden merhumeye Allah C.C. rahmet eylesin. Kamyonları kullananların bir çoğu sanki dersin binek araç edası ile kullanıyorlar yani o kadar rahatlar... Denemesi bedava çevre yoluna çıkın siz normal hız sınırlarında gidin eğer arkanızda bir kamyon varsa bakın sizi nasıl sıkıştırıyor hızlı gidesiniz... (İşinin ehli kurallara uyan kamyon şoförlerini yorum dışı tutarım)
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyanın Yerlisi (2 yıl önce)
    Şoför mü kasapmı belli değil belediyeye ait bütün araçlarda sorumsuzluk var bu konuda belediyenin sorumluluğu pardon özür dilerim sorumsuzluğu var !!! Bu kaçıncı kayıp Allah rahmet eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Mltykrl (2 yıl önce)
    Bu olayı bilmem ama belediye kamyonları çevre yolunda inanılmaz hızlı gidiyorlar ,makas atan belediye kamyonu bile gördüm.
    0
    0
    Yanıtla
  • Duran (2 yıl önce)
    Allah rahmet etsin. Bostanbaşı kavşağı resmen ölüm yolu. Keşke bir çözüm olsa o kavşağa.
    0
    0
    Yanıtla