SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Karbonmonoksit Faciası... Anne ile Kızı Hayatını Kaybetti

0
Güncellendi - 2019-01-18 02:21:04
Karbonmonoksit Faciası... Anne ile Kızı Hayatını Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da yaktıkları sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen anne ve kızı hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, merkez Yeşilyurt ilçesine bağlı Tepeköy Mahallesi'nde yaşayan yeğenleri Busenur (11) ve Baran Boztaş'ın (13) okula gitmediğini öğrenen amcaları eve gitti.

Kapıyı açan olmaması üzerine eve giren akrabaları, anne Ebru Boztaş (41) ile çocuklarının evde hareketsiz yattığını görmesi üzerine durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri evde yapılan anne ve çocukları daha sonra Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Anne Ebru ve kızı Busenur Boztaş, hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybetti.

Öte yandan Ebru Boztaş'ın eşi Celal Boztaş’ın yaklaşık 11 yıl önce bir inşaatta çalışırken geçirdiği iş kazası sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi. Baran Boztaş’ın ise hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Anne ve kızın cesetleri Adli Tıp Kurumu Malatya Grup Başkanlığı'na kaldırıldı.

Ferdi Durdu -Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Abdurrahman (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin, ölenlerin mekanları cennettir inşallah. Rabbim erkek çocuğa acil şifalar versin inşallah.
    0
    0
    Yanıtla