SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Katil Zanlısı Tutuklandı

0
Güncellendi - 2021-10-06 23:52:24
Katil Zanlısı Tutuklandı
A- A+ PAYLAŞ

Akpınar'da geçtiğimiz Cumartesi günü bir kişinin bıçakla öldürülmesiyle ilgili olarak gözaltına alınan şüpheli, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Akpınar civarındaki bir işhanında Cumartesi günü saat 16.30 sıralarında meydana gelen olayda, Onur Kızıldağ (üstteki fotoğrafta) adlı genç, kalbinden bıçaklanarak ağır yaralanmış ve kaldırıldığı Turgut Özal Tıp Merkezi'nde hayatını kaybetmişti.

Polis, olaydan sonra kaçan cinayet şüphelisinin Fırat G. olduğunu belirlemiş, şüpheli olaydan 4 saat sonra, Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince suçta kullandığı bıçakla birlikte yakalanmıştı. Şüphelinin, poliste suçunu itiraf ettiği öğrenilmişti.

Emniyet'teki sorgusunun tamamlanmasının ardından Adliyeye verilen Fırat G., tutuklandı.

Bu arada, aslen Adıyaman- Sincikli olan Kızıldağ'ın cenazesinin, ailesinin ikamet ettiği Hanımınçiftliği Mezarlığı'nda toprağa verildiği öğrenildi.

malatyahaber.com

FOTO: Cinayet aleti bıçak

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Blade44 (2 yıl önce)
    Ahhh güzel MALATYA'm ne hale geldi böyle teksas gibi hergün vukaat sorun Allah Onur kardeşimize rahmetiyle muamele etsin inşaalah acılı ailesine sabırlar versin... Malatya bataklık olmuş gençlik gelecek batıyo küçük yaşta uyuşturucu zor kullanma kontrolsüz silahlanma vs vs herşey çok İstanbulun adı çıkmış burası daha beter ahlak yok saygı hak getire uyuşturucu CORONA'dan daha tehlikeli bir tehdit yetkililerin hemen kırmızı kodla harekete geçmesi lazım yaşanmaz bir bir hal alacak güzelim şehrim.... Çocuklarımıza şefkat ilgi ve anlayış gösterelim yitip gitmesinler... Selam ve Dua ile Allaha emanat olun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Nasıl çarşı merkez de şehrin göbeğinde böyle pislikler döner hiç mi bi denetleme olmaz fuhuşmu dersin uyuşturucu alan mı dersin pislik yuvası olmuş yazık bu güzelim şehre dileğimiz bidaha böyle acıların hiç yaşanmaması başka anaların yüreğin lor ateşi düşürmeden buraları ve bu gibi yerlerin temizlenmesi
    0
    0
    Yanıtla
  • Berkant (2 yıl önce)
    MALATYADA emniyet asayiş kalmadı artık emniyet müdürümüz biraz daha gayret gösterse güzel olur bellemişler ticari araç durdur üst araması yap şoförü aramazlar hele toki yolu sanki ordaki trafik ve asayiş sanki bunlar emniyet görevlisi minibüsler tıklım tıklım dolu şoförle maske yok denetim sıfır cimerede yazacağım
    0
    0
    Yanıtla