SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kavga Ettiği Şahsın Taksisini Kundakladı

0
Güncellendi - 2021-02-22 01:28:36
Kavga Ettiği Şahsın Taksisini Kundakladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da park halindeki bir araç, üzerine benzin dökülerek ateşe verildi. Aracın kundaklanmasıyla ilgili ekipler çalışma başlattı.

Olay, saat 21.00 sıralarında Battalgazi ilçesine bağlı Çöşnük Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mehmet Buyruk Caddesi üzerinde park halindeki 44 T 1398 plakalı Ford marka hafif ticari aracın yandığını görenler itfaiyeye haber verdi. Olay yerine sevk edilen ekipler alevler halindeki aracı söndürdü.

Polis ekipleri yangının nasıl başladığı konusunda çalışma başlatırken, görgü tanıkları üzerinde siyah bir mont bulunan bir şahsın bölgeye gelerek elindeki bidondan aracın üzerine benzin döktüğünü sonra da aracı ateşe vererek yaya olarak kaçtığını belirtti. Bir başka görgü tanığı ise şahsın aracı ateşe verirken üzerindeki montunda alev aldığını ve şahsın ellerinde yanıklar oluştuğunu aktardı.

Araç sahibi ise gündüz saatlerinde H.A.B. isimli bir şahısla tartıştığını ifade ederek olayı H.A.B.'nin gerçekleştirmiş olduğunu düşündüğünü söyledi.

Bölgede inceleme yapan ekipler içerisinde benzin kalıntıları olan 3 litrelik bir bidonla bir adet pet şişe buldu.

Ekiplerin, poliste çok sayıda suç kaydı olan şüpheliyi yakalamak için başlattığı çalışma sürüyor.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Ufuk (3 yıl önce)
    Emanet yangın tüpüyle araç muayenesinden geçen bilinç düzeyi.. laboratuarlık bir medeniyetiz...
    0
    0
    Yanıtla
  • İrem (3 yıl önce)
    Olay olduğu sırada olay yerindeydim. Aracımda yangın tüpü olması sayesinde ön tarafı söndürebildik. Yoldan geçen araçları çoğunda yangın tüpü yoktu. Lütfen aracınızda yangın tüpü bulundurun, hayat kurtarabilirsiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)İrem isimli kullanıcı yorumuna
    Allah razı olsun gardaşım.
    0
    0
    Yanıtla