SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayısı Çiçeği Öz Çekim Yarışması Düzenlendi

0
Güncellendi - 2021-03-19 01:26:24
Kayısı Çiçeği Öz Çekim Yarışması Düzenlendi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gastronomi, Turizm ve Tanıtım Derneği (MAGTAD) öncülüğünde düzenlenen Kayısı Çiçeği Şenlikleri’nde, "Kayısı Çiçeği" temalı ödüllü özçekim yarışması yapılacak.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, MAGTAD paydaşlarında Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı  Derneği (MAFSAD) koordinesinde gerçekleştirecek "Kayısı Çiçeği" temalı özçekim yarışmasına müracaatlar  19 Mart'ta başlayacak ve 15 Nisan'da sona erecek.

Yarışmada jüri tarafından seçilecek fotoğraflardan birinciye 1500 lira, ikinciye 1000 lira, üçüncüye 500 lira verilecek. Yarışma kapsamında 8 mansiyona 250’şer lira verilecek.

Yarışmaya katılmak isteyenler, magtad44 ınstagram adresinden fotoğraflarını gönderebilecek.

Instagram üzerinden en fazla beğeni alan özçekim ise 1000 lira ödüllendirilecek.

AA

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (3 yıl önce)
    Malatyanın tanıtımı için iyi düşünülmüş bir organizasyon. Ancak ödüller çok düşük kalmış. Kaysının değeri bu olmamalı. Ödül büyük olursa o zaman bu organizasyon da başarılı olur. Ciddiye alınır. Malatya dışından gelmek isteyen profesyonel fotoğrafçıların 1500 tl, 1000 tl yol parasına yetmez. En azından iki veya üç katı olabilirdi.
    0
    0
    Yanıtla