SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaymakam ve Başkandan Paskalya Ziyareti

0
Güncellendi - 2018-04-06 02:47:55
Kaymakam ve Başkandan Paskalya Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

Arapgir Kaymakamı Salih Sak ve Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, ilçede yaşayan Ermeni asıllı Mikail ve Serkis Ortaçlıgil’in Paskalya Bayramı davetine icabet ederek Ermeni vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyarette konuşan ev sahibi Mikail Ortaçlıgil, “Dostluk kardeşlik nedir, gelsin görsünler, amacımız bu. Sizleri ağırlamaktan çok mutluyuz, bizleri bayramımızda yalnız bırakmayarak çok mutlu ettiniz” dedi.

Bu özel günü birlikle kutlamak için davet edilmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu ise, “Evinizi sofranızı bize açtınız. Bizde hem sizlerin, hem de bu vesile ile Ermeni vatandaşlarımızın Paskalya Bayramını kutluyoruz. Tabi biz bugün sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyuz. Bu ülkede yaşayan hangi dile, hangi kültüre mensup olursa olsun tüm vatandaşlarımız birinci sınıf vatandaştır. Arapgir’de yaşayan tüm hemşehrilerimiz hizmetin en iyisine layıktır. Sayısı azda olsa Ermeni vatandaşlarımızın bu şehirde yaşaması bizleri mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.

Paskalya Bayramı hakkında bilgiler veren Serkis Ortaçlıgil de, “Paskalya Bayramını burada sizler sayesinde kutluyoruz. Kültürümüzü devam ettiriyoruz. Davetimize karşılık verdiğiniz için çok çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ahmet Çelik (6 yıl önce)
    keşke fotoğraf 20 sene önceninki gibi değilde kaliteli olsaymış :) Haluk Cömert Başkan Malatyada 1 tanedir, Allah işini gücünü rast getirsin, Büyükşehire yakışacak, yapabilecek adam, tabi izin verirlerse
    0
    0
    Yanıtla