SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaymakamlara Veda Yemeği Verildi

0
Güncellendi - 2016-12-09 03:45:59
Kaymakamlara Veda Yemeği Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Malatya’dan başka illere atanan Arguvan, Kale, Pütürge ve Yazıhan Kaymakamları onuruna veda yemeği verildi. Veda yemeğine tüm kaymakamların yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Şerafettin Yılmaz ve İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal’ da katıldı.

Malatya Valisi Mustafa Toprak yaptığı konuşmada; “Hepimiz devletin bir görevlisi olarak ama Türkiye Cumhuriyeti devletimizin bir bireyi olarak ülkemize ve milletimize bize tevdi edilmiş hükümlülüklerle ve sorumluluklarla birlikte görevimizi ifa ediyoruz.” dedi.

“Görevimizi ifa ettiğimiz yerler şüphesiz ki her meslek gurubu için coğrafi bölge düzeyinde, ilçe düzeyinde değişik noktada bölümlendirildiği yerler. Görev yerimiz neresi olursa olsun en küçük ilçeden en büyük ilçeye kadar, en küçük ilden en büyük ile kadar ve görevimizde hangi statüde olursa olsun, o görevi devletimizi var etmenin, devletimizin bekasını sürdürmenin, ama bu beka devam ettirilirken de devletimizle milletimizi de kaynaştırmayı bir görev unsuru olarak ifade ediyoruz.” diyen Vali Toprak daha sonra şunları söyledi;

“Doğruyu, adaleti ve güzellikleri vatandaşlarımızla buluşturmaya çalışıyoruz. Bu buluşturmada şüphesiz ki siz değerli arkadaşlarımızda Malatya’ya gelmeden öncede olduğu gibi Malatya ilimizde de, bu güzel ve kadim ilimizde de güzel hizmetlere vesile oldunuz, gayret ettiniz, çalıştınız.

İl Valisi olarak benimle ve benden önceki çalıştığınız süre içerisindeki yapmış olduğunuz çalışmalar için çok teşekkür ediyorum. Bu güzelliklerin ve başarılarınızın bundan sonrada devam etmesini diliyorum.

Ülkemizin içeriden ve dışarıdan bir takım ihanet girişimlerinin olduğu bir noktada her türlü fitneden, fesattan uzak durulması adına katkı sağladınız. Devletimizi baki kılmak adına devletimizle vatandaşımız arasında köprü oldunuz, gayret gösterdiniz, bunun içinde özellikle teşekkür ediyorum.

Coğrafyamız zor, ülkemizin çevresinde kadimden gelen sıkıntılar var, onlar ülkemizin bulunduğu coğrafyayı sıkıntıya sokuyor. Onun için ülkemizin birliğinin, beraberliğinin, bekasının iyi bir şekilde korunması ve muhafazası adına, güzellikleri tüm vatandaşlarımızla ama güzel bir içtenlik ve kıvanç birliği içerisinde sürdürülmesi adına bundan sonrada sizlere ve hepimize görev düştüğünü ifade etmek istiyorum. Bu bizim bir sorumluluk ve yükümlülüğümüzdür.

Vatandaşlarımızı sevelim, vatandaşla ihanetçileri ayıralım, o noktada da dikkatli ve uyanık olalım ama ülkemizi, milletimizi, devletimizi, vatandaşlarımızı sevmekten geri durmayalım.”

Akçakale Kaymakamlığına atanan Arguvan Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, Gürpınar Kaymakamlığı’na atanan Pütürge Kaymakamı Osman Doğramacı ve Çıldır Kaymakamlığı’na atanan Yazıhan Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu adına konuşan Suruç Kaymakamlığı’na atanan Kale Kaymakamı ve Vali Yardımcısı vekili Ferhat Sinanoğlu, Vali Toprak’a kendileri onuruna vermiş olduğu veda yemeğinden dolayı şükranlarını sundu.

Bülten

dsc_3126_800_533

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (7 yıl önce)
    Yemek veriyorsunuz da bu adamların eşleri çocukları yok mu? Bu nasıl zihniyet ?
    0
    0
    Yanıtla