SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplandı

0
Güncellendi - 2020-11-03 20:27:48
Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kent Konseyi Yürütme Kurulu, Kent Konseyi’nin bir yıllık faaliyetlerini değerlendirmek, 2021 yılında yapılacak olan çalışmaları görüşmek üzere toplandı. MABESEM Konferans Salonu’nda düzenlenen Yürütme Kurulu Toplantısına Kent Konseyi Genel Sekreteri Av. Abdulkadir Artan ve Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri katıldı.

Malatya Kent Konseyi’nin 1 yıllık çalışmalarının anlatıldığı Yürütme Kurulu Toplantısı’nda Kent Konseyi Yönetmeliğine göre Yürütme Başkanlığı’na seçilen Cem Vakfı Başkanı Eşref Doğan’ın Başkanlığı’nda toplantı gerçekleştirildi.

Kent Konseyi Genel Sekreteri Av. Abdulkadir Artan pandemi dolayısı ile yürütme kurulu üyelerini sıklıkla bir araya getiremediklerini söyledi. Malatya Kent Konseyi bünyesinde çalışmalarını yürüten meclisler ve çalışma gruplarının pandemi kuralları çerçevesinde etkinliklerine devam ettiklerini ifade eden Artan, “Kent Konseyi olarak şehrimizin sosyal, kültürel hayatına yönelik çalışmalarımıza kendi iç dinamiklerimizle birlikte ara vermeden devam ediyoruz” dedi.

Yürütme Kurulu üyesi Eşref Doğan, Kent Konseyi Genel Kurul’u, Sekretarya faaliyetleri, Kent Konseyi Başkanı’nın yetkileri konusunda belirlenen gündem maddeleri hakkında yürütme kurulu üyelerini bilgilendirdi ve onların görüşlerini aldı.  Yürütme Kurulu üyeleri de ele alınan gündem maddeleri hakkında görüş ve önerilerini sundular.

Programın dilek ve temenniler kısmında söz alan Yürütme Kurulu üyeleri şehrin sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlayacak çalışmaların pandemi sürecini dikkate alınarak sürdürülmesi, Malatya’daki diğer STK’ların da Kent Konseyi çalışmalarına ortak olması temennisinde bulundular.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız