SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplandı

0
Güncellendi - 2019-12-07 00:10:29
Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplantısı'nda Kent Konseyi Genel Sekreterliğine Av. Abdulkadir Artan seçildi.

Konuyla ilgili olarak verilen bilgilere göre, Malatya Kent Konseyi’nin yapılan Yürütme Kurulu Toplantısında, Kent Konseyi Yönetmeliğine göre Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın önerisi üzerine Konseyin Genel Sekreteri olarak Av. Abdulkadir Artan seçildi.

Yürütme Kurulu Toplantısı sırasında kısa bir değerlendirme yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, gerek Kent Konseyi, gerekse Şehir Gönüllüleri ve gerekse diğer gönüllü kuruluşların gönüllü meclisler olduğunu belirterek, “Biz şehri yönetirken genelde değerlendirmemiz, katılımcı belediyecilik anlayışı ile şehri yönetme temel esasına dayanan bir yol belirledik. Bizim 2014 yılındaki bizim yerel yönetim programımızda da belirlemiş olduğumuz 5 temel ilkeden bir tanesi de katılımcı belediye ilkesidir. Dolayısıyla sizlerin görüş ve önerileri bizim için önemli ve anlamlıdır.

Şunu ifade edeyim; şehirde yapılacak bir işte öncelikle şehrin önde gelenlerinin görüş ve önerilerinin, resmi meclisin dışında ayrıca Şehir Gönüllüleri Meclisi tarafından da değerlendirilmesi lazım. Biz bu anlamda Şehir Gönüllüleri Meclisini önemsiyoruz.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Ergun EKİNCİ (4 yıl önce)
    Abdulkadir bey, çift lisanslı (Tarih / Hukuk) olmasının yanında, araştırmacı kişiliği ile bilinen birikimli bir arkadaşımızdır. Çok önemli katkılar sunacağı düşüncesiyle, kendisini tebrik eder, görevinde başarılar dilerim.'
    0
    0
    Yanıtla
  • ali eren (4 yıl önce)
    Abdulkadir artan, malatyamızın öz evladıdır.cok uygun bir atama, seçılme,,hayırlı olsun cok sevındım
    0
    0
    Yanıtla
  • ÖMER (4 yıl önce)
    Arkadaşlar, Abdulkadir hoca Malatyamızın yetiştirdiği önemli bir değerdir. Kendisi aynı zamanda öğretmen ve tarihçidir. Özellikle tarih bilgisi en üst seviyelerdedir. Malatya tarihini yakından bilen ve birçok çalışma yapan birisidir. STK'larla da yoğun bir işbirliği vardır. Çok isabetli bir atama olmuş. Kendisini tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Cevdet Atalan'la birlikte en isabetli atama.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Av. Abdulkadir Artan aynı zamanda tarihe ilgisi olan bir isimdir. Kendileri Malatya Belediyesi, geçmişte Battalgazi belediyesinden içmesuyu parası isteyince, mahkemeye Evliya Çelebi'nin seyahatnamesinin Malatya ile ilgili bölümünü sunarak davayı red ettirmişti. Selahattin başkan ödüllendirmiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • TUNCAY (4 yıl önce)
    Memleket de avukat bolluğu var, her işe bir avukat atanıyor, arkadaşlar hiç mühendis, şehir plancısı, sosyolog, mimar, öğretmen, öğretim üyesi veya kendini yetiştirmiş başka bir meslek erbabı yok mu bu şehirde ? Bir avukat Şehre ne katabilir , mesleği ile atandığı iş arasında uzaktan yakından bir bağ bile yok. Bu makamlara katkısı olacak, bilgili kişiler getirmek lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Serhat Baran (4 yıl önce)TUNCAY isimli kullanıcı yorumuna
    Abdulkadir Bey çok iyi araştırmacı tarihçidir.Bu memlekete gönül vermiş kalender bir ağabeyimizdir. Ayrıca kendisinin çok güzel şiirler yazdığını biliyoruz. Yıllarca tarih,kültür,sanat alanlarında radyo programlarında katılmıştır. Malatya sevdalısıdır.Ayrıca kendisi başarılı bir Tarih öğretmenidir.Yıllarca Anadolu'nun çeşitli okullarında öğretmenlik mesleğini başarılı bir şekilde temsil etmiştir. Kendisini tebrik ediyoruz.
    0
    0
    Yanıtla