SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kılıçdaroğlu- Karamollaoğlu Görüşmesi

0
Güncellendi - 2018-11-27 03:21:13
Kılıçdaroğlu- Karamollaoğlu Görüşmesi
A- A+ PAYLAŞ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile görüştü.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun Saadet Partisi Genel Merkezi'ndeki görüşmesi sona erdi. Görüşmede yerel seçimlerde işbirliği konusu ele alındı. Görüşme 1 saat 10 dakika sürdü. Görüşmenin ardından Kılıçdaroğlu ve Karamollaoğlu basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu, görüşmeye ilişkin, “Türkiye’nin sorunlarını içinde bulunduğu durumu ekonomiyi dış politikayı olabildiğince ayrıntılarıyla değerlendirdik. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk” ifadelerini kullandı.

“Bu seçimlerde genel bir ittifak söz konusu değil” 

Karamollaoğlu, Kılıçdaroğlu’na ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, şöyle konuştu:

“Elbette seçime gidiyoruz, seçime gittiğimiz atmosferi enine boyuna değerlendirmek önemli bir hadise özellikle siyasiler için. Ümidimiz bu seçimlere giderken bir gerginlik olmasın. Her siyasi parti farklı görüşlere sahiptir ama bu farklılık bizim için bir zenginlik olmalı ama kamplaşma vesilesi olmamalı kanaatindeyiz. Bu seçimlerde genel bir ittifakın söz konusu olmadığını mümkün olduğu kadar biz her seçim bölgesinde seçime girme gayretinde olacağımızı ama geçmişte de söylediğimiz gibi Anadolu'da çeşitli yerlerde yeri geldiği zaman dirsek temasının yapılabileceğini ifade etmiştik. İnşallah bu seçimler memleketimiz için milletimiz için hayırlı olur."

Ankara, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız