SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kılıçdaroğlu Pazartesi Günü Malatya'ya Geliyor

Kılıçdaroğlu Pazartesi Günü Malatya'ya Geliyor
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 19 Eylül Pazartesi günü Malatya'ya geliyor.

Kılıçdaroğlu'nun, Pazartesi sabahı Şanlıurfa'dan Adıyaman'a geçeceği, en son Gölbaşı ilçesinde 12.30'da yapılacak programa katıldıktan sonra karayoluyla Malatya'ya hareket edeceği bildirildi.

Kılıçdaroğlu'nun Malatya programına göre; saat 15.00'de Mövenpick Oteli'nde STK'lar, iş dünyası, muhtarlar ve kanaat önderleri ile toplantı düzenleyeceği, saat 17.00'de de partisinin Şifa Mahallesi Serap Sokağı'nda bulunan Malatya İl Merkezi binasının açılış törenine katılacağı bildirildi.

Kılıçdaroğlu, il binasının açılış töreninden sonra karayoluyla Elazığ'a hareket edecek.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • Hasan (1 yıl önce)
    Libya teskeresine karşı çıkan bir genel başkan keşke bu karşı çıkma sebebini bir açıklasa da bizler de öğrensek.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • ABD'nin Arap Baharı tezgahına Türkiye'nin karıştırılmak istenmesine karşı çıkmanın neyini anlayamadın Hasan. Aynen, ABD'nin İsrail'i rahatlatmak için Türkiye'nin Suriye'nin başına sarılması tezgahında olduğu gibi. İsrail, Arap dünyasında en çok sıkıntılı olduğu Suriye'den bu planın sayesinde kurtuldu, arada da canı sıkıldıkça Suriye'yi vurup duruyor. Bunları yorumlamakta bile acizsiniz, ne denir ki sizin gibilere!!!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı (1 yıl önce)
    akp ve erdoğan hükümeti tarihe karışıyor.kılıçdaroğlu büyük ihtimalle yeni cumhurbaşkanımız olacak hayırlı olsun.yeni bir zihniyet toplumu ileriye taşıyacak.önümüzdeki aylarda seçim sürecine girilince 6 lı masanın ve kılıçdaroğlunun gücü ortaya çıkacak erdoğan ve akp telaşa düşecek.bakalım ne yapacaklar,yunan,suriye,iran ,ırak ,pkk,abd,avrupa,nato,rusya,ermenistan,alayı karşı bize beka sorunu bitmez....
    %54
    %46
    Yanıtla
  • erkan (1 yıl önce)
    Sakarya meydan muhaberesi Sakarya' da yapıldı diyen tarihinden bile bi haber siyasetçi.
    %46
    %54
    Yanıtla
  • Ali (1 yıl önce)
    Dünyayı geçtim,ülkesinden bihaber bir genel başkan.PKK nın suriyedeki kolu PYD,YPG için bize mi saldıracak dedikten bir hafta sonra sınır ilçelerimize saldırdılar ve sivil vatandaşlarımızı kaybettik.Sürekli ne diye birbirimizle kavga ediyoruz diyor sn.genel başkan.Birbirimizle kavga ettiğimiz yok.50 Senedir PKK terörü ve yandaşlarıyla kavga ediyoruz.Eğer bunu kastediyorsa ki ben öyle düşünüyorum kusura bakmasın bu emperyalistlerin tetikçiliğini yapanların kökünü kurutana kadar kavgamız devam edecek.Helalleşelim derken parti yöneticileri,belediye başkanları bu milletin milli ve manevi değerleri ile uğraşmaya devam ediyorlar.İktidara geldiklerinde KHK ile işten atılanları işe döndüreceğini söylüyor.Peki kim bu KHK lılar.Açıkça söyleyemiyor.Ben söyleyeyim. Devlet içine çöreklenmiş Fetocu ve pkk lılardır.15 Temmuzdan sonra 20 Temmuzda çıkarılan kanun hükmünde kararname ile işten atılanlar.Önüne koyulan yazılı metni bile doğru okuyamayan,nasıl bir operasyonla CHP nin başına getirildiği herkesçe bilinen genel başkanı ülkenin başına getirmeye çalışıyorlar.Millet ittifakının C.Başkanı adayı Kemal bey olduğunu düşünüyorum..Çünkü şu ana kadar HDP den onay almış tek aday adayı olduğu kanaatindeyim.
    %23
    %77
    Yanıtla
  • Ülkü KOÇAK (1 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Stratejik derinlik kitabının yazarını başbakan yapan BOP eş başkanına sor. Askerimizi yakarak şehid eden işidli katillere öfkeli gençler diyen eski dış işleri bakanına sor. Rus uçağını ben vurdum yarışına girip Kremlin kapısında bekleyene sor. Suriye ye opresyon yapıldığında ülkesini nasıl etkileyeceğini bilmeyen yetersiz yöneticilere sor. Canı cehenneme fetöcülerinde, pyd ninde Suriyeli militanlarında. Askerimizin tırnağı etmeyen şahıslar sahil kenarında nargile içsin, bedava hastane ve okuldan faydalanıp üçer beşer doğursun biz cezasını çekelim.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Atakan KAYA (1 yıl önce)
    Allah yolunu açık etsin tarafsız halkçı başkan.
    %57
    %43
    Yanıtla
  • Bülent (1 yıl önce)
    Yıllardır Vatanımıza tehditler savuran aynı zamanda korkan Yunanistan'a Cumhur Başkanımızın Bir gece ansızın gelebiliriz aklınızı başınıza alın Sözlerine Ana Muhalefet partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yüreğin varsa git diyerek Yunanistan'a destek çıkması çok vahim bir durum kendisi Cumhur Başkanı olsaydı demek ki Ayasofya tekrar müze Adaları Yunanistan'a peşkeş çekerdi böyle bir kişinin değil Başkan Mahalle Muhtarı bile olması sakıncalı ..... Değerli editör kardeşim inşallah yayınların
    %32
    %68
    Yanıtla
  • Atakan KAYA (1 yıl önce)Bülent isimli kullanıcı yorumuna
    Apo mektubu okutan şehite kelle diyen andımızı kaldıran cehapeyi kınıyoruz
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Akp den önce hiç bir hükümet ege de bir kaya parçasını bile yunanistan a vermedi. Ancak yunanistan Akp döneminde tüm kayalıklara ve adacıklara yerleşti, silahlandırdı, asker yerleştirdi. Evet Bülent bey yorum yazarken doğruları yanlışları gerçekçi olarak yazmak gerekiyor. Konu vatan olunca particilik yapılmaz. Dışarda düşmanı çoğalttılar, içerde birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekirken, milleti de ikiye böldüler, ayrıştırdılar. Ülkeyi mülteci ve sığınmacılarla doldurdular. Kendi ülkemizde yabancı olduk. Bir hükümet bir ülkeye ancak bu kadar zarar verebilirdi. Ekonomik kria de cabası. Bütün bunları görememek çok yazık. Bu ülke kolay kurulmadı. Kaç nesil savaşlarda yok oldu. Bedeli ağır oldu. Ancak kıymeti bilinmedi. Yazık çok yazık.
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Pütürgeli (1 yıl önce)Bülent isimli kullanıcı yorumuna
    "yüreğin varsa git" cümlesinden yunana destek anlgısını yapmadan önce sol ve sağ omuzunuzun üzerindeki kafatasında ki dört lop dan oluşan organı kullanın. Düşmana davulla zurnayla operasyon iması yapılmaz. Kıbrıs için büyük müjde verecektiniz. Hani şu yerleşime kapalı Maraş bölgesi için. Uçaklar dolusu adam gitti ve sonuç FOS. Yunana Kıbrıs'ı peşkeş çeken püsküllünün idolü olan zat. Osmanlı'nın savaş tazminatı olarak italya ya verdiği adaları size anlatamam uzun sürer. Eğer sen CHP nin milliyetçiliğini anlamak istiyorsan rahmetli Ecevit'in ' Biz milliyetçiliği Kıbrıs'ın dağlarına, Ege'nin serin sularına yazdık" sözünü hatırlatır son 20 yıldır işgal edilen ve silahlanmasına göz yumulan bu adaların rahmetli İnönü ile ilgisi olmadığını komşunuza sormanızı tavsiye ederim. Ayasofya müze olduğu dönemde Balkan paktı ve doğuda diğer anlaşmalar ile ülke güvenliği için adımlar atıldı. Düne kadar ikiyüz metre ilerideki camiyi dolduramıyorsunuz diyen kişiler siyasi şov için o güzelim tarihi yapıyı gerekli tedbirleri almadan ibadete açtı. Duvarından bir parça almayı kendisine ibadet gibi gören cahiller ham duvarlara hem kapıya zarar verdi. yunanın kaçarken yakıp yıktığı camileri görme, harap ettiği Ertuğrul Gazi nin türbesini görme, Genç Cumhuriyetin tamir ettiği ve yeni yaptığı camileri görme. Memlekette icradan cami satıldı(K.Maraş) şehrinde iki cami yıkıldı. Süleyman Şah türbesini korumak yerine türbeyi taşıyan zihniyet 50 yıl önce iktidar olsa Kıbrıs'ı Konya'ya taşır, yüz yıl önce iktidar olsa ege adalarını karadenize taşır üzerine şimdiki belediyelerimizin yaptığı sosyal konut VİLLA yapardı.
    %71
    %29
    Yanıtla
  • ali yılmaz (1 yıl önce)Bülent isimli kullanıcı yorumuna
    Ayasofyada namaz kılmak vatan toprağına çöken işgal eden yunana ses çıkarmaktan dahamı iyi vahki sana ne vah aynı şehirdeyiz senle. Şunu unutma eve lazım olan camiye haramdır sen ayasofyada namaz kılınıyor o zaman adalarımız topraklarımız işgal edilsede ses çıkarmam diyorsan seni açilen Turgut Özal Tıp Merkezimize DNA laboratuarına bekliyorum.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • olaya bu gözlerle baktınsa tek kelimeyle cehalet derim.adam onu mu dedi.az sorgulayın ya.adamın dediği yıllardır burnumuzun dibindeki adaları işgal ediyolar sesin çıkmıyo.10 senedir biz gündeme zaten getiriyoruz dedi. yüreğin varsa git biz arkandayız desteklemezsek namerdiz dedi.burasını neden söylemiyosun.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Ali (1 yıl önce)
    Kemal bey sayesinde Malatya nın ege bolgesinin en önemli şehri olduğunu ve inciri ile meşhur bir şehir olduğunu öğrenebiliriz.Kemal beyi dinledikten sonra bildiğiniz her şeyi unutun.
    %29
    %71
    Yanıtla