SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kırklareli Tarım'a Malatyalı Müdür

0
Güncellendi - 2021-01-22 01:36:26
Kırklareli Tarım'a Malatyalı Müdür
A- A+ PAYLAŞ

Kırklareli Malatyalılar Derneği, Kırklareli Tarım ve Orman İl Müdürlüğüne atanan hemşehrimiz Mehmet Aksoy’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarete dernek başkanı Serkan Karakaya, Doç. Dr. Burhan Coşkun, Yusuf Ceyhan, Vahap Özdağ ve Mevlüt Tunç katıldı. Dernek üyeleri Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Aksoy’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, görevinde başarılar diledi. Kırklareli Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Aksoy ise hemşehrilerinin yapmış olduğu bu ziyaretten son derece memnun kaldığını belirterek, teşekkür etti.

AKSOY KİMDİR?

1972 yılında Malatya'da doğan Mehmet Aksoy; Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesinden ziraat mühendisi olarak mezun olmuş, İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi P.D.R. eğitimi almış, İstanbul Aydın Üniversitesi Mimarlık ve Mühendislik Fakültesinde mimarlık yüksek lisansı yapmıştır. Özel sektörde iş hayatına başlayan Aksoy, Tarım Bakanlığı-İstanbul Tarım İl Müdürlüğü Proje ve İstatistik Şube Müdürlüğü (Mühendis), Halkalı Ziraat Mektebi (Mühendis,Öğretim Görevlisi), Halkalı Tarımsal Yayım ve Hizmet içi Eğitim Merkezi Müdürlüğü (Mühendis, Öğretim Görevlisi), Tarım ve Köyişleri Bakanlığı-İstanbul Zirai Karantina Müdürlüğü (İnspektör), İstanbul Fatih İlçesi, Fatih Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü (Müdür), İstanbul Aydın Üniversitesi (İstanbul) Mimarlık ve Mühendislik Bölümü Öğretim Görevlisi, Zeytinburnu ilçesi Tarım ve Orman Bakanlığı( Ziraat Mühendisi) olarak çalışmış ve 13.01.2021 tarihinden itibaren de Kırklareli Tarım ve Orman İl Müdürlüğünde müdür olarak görevlendirilmiştir. Halen bu görevine devam etmektedir. Çeşitli vakıf ve derneklerde yönetim kurulu üyesi olan Aksoy, sosyal yardımlaşma ve dayanışma konularında çalışmalar yapan bir vâkıfın 20 yıl genel sekreterliğini yapmıştır. Ayrıca Aksoy'un Bakanlığımızca süs bitkileri yetiştiriciliği konularında 2 kitabı yayınlamıştır. Bakanlığımızın eğitimcisi olarak fümigasyon ve inspektör eğitmenliği yapmıştır. Kalkınma Ajansı projelerinde editörlük ve mantıksal çerçeve matrisi çalışmaları bulunmaktadır. Evli ve üç çocuk babasıdır.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız