SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kırmızı Şahin'in Çarpıp Kaçtığı Yaya Komada

'Kırmızı Şahin'in Çarpıp Kaçtığı Yaya Komada
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Cuma günü akşam saatlerinde Tofaş Şahin marka kırmızı renkli otomobilin çarptığı yaya ağır yaralandı. Kazadan sonra kaçan otomobilin ve sürücüsünün belirlenmesine çalışılıyor.

Kaza, Cuma akşamı saat 19.30 sıralarında Cirikpınar Mahallesi Turgut Temelli Caddesi üzerinde oldu. Plakası ve sürücüsü belirlenemeyen Şahin otomobil, 61 yaşındaki Mahmut Karakuş'a çarptı. Kaza yerinden kaçarken, ağır yaralanan Mahmut Karakuş, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yoğun bakımda tedavi altına alınan Karakuş'un, Malatya Tarım Platformu ve Malatya Dımızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın'ın kayınpederi olduğu bildirildi.

Polisin kaçan aracı ve sürücüsünü belirlemek ve yakalamak için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Dertli (1 yıl önce)
    Daha fazla MOBESE,çok ağır trafik cezaları mesela aracına el koyma gibi,fahri trafik müfettişliği in yaygınlaştırılması,ve araç kameralı gerekiyor.kavsak bilgisinden,sinyalden,hız kurallarından anlamayanların trafikten men edilmesi gerekiyor.Bunun araç markasıyla alakası yok bir gecede zengin olup en lüksünü alanda var, okumuş ama adam olamamışi da.Bu bir kültür meselesi ve sürdürülebilir ve adam konulup ceza bile almayanlara ayrı işlemeyen bir sustem gerekiyor.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Burak (1 yıl önce)
    Tofaş sürücülerinin psikolojik testlerden geçirilmesi gerektiğini düşünenlerdenim. İçerisinde tabi ki çok değerli olanları vardır. Ama kural tanımazlık deyince akla tofaş araçları ve sürücüleri geliyor. Araçlarına yaptıkları modifikasyonların araca güzellik kattığını düşünüyorlarsa tamamen yanılıyorlar. Ayrıca sağ sol sinyal lambaları gibi pek çok aksesuarları düzgün çalışmıyor. Ekstra taktıkları far, aydınlatma vs.leri de yasal değil.. Özetle ilgili kurumların bu araçları mercek altına almaları gerektiğini düşünüyorum
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Nerede Emniyet (1 yıl önce)
    Protokollerde boy gösteren kendileri yola çıkınca trafiği kitleten şehrin büyük büyük yöneticileri ne oluyor. Hindistana döndük. İl emniyet ne iş yapar? Vali kimi denetler? Büyükşehir ulaşım ne işle meşgul. Şehirde sosyal entegrasyon diye diye şehir de ne cinayet eksildi? Ne kazalar eksildi? Ne uyuşturucu eksildi? Nerdesin Selahattin beg? Nerdesin Şevket beg? Nerdesin Ercan beg? Nerdesin Hulusi beg? Nerede bunlara sırf ideolojik yakınlıkla alkış tutanlar ? Malatya’ya elbirliği ile bu hale getirdiniz? Ve özellikle baĞzıları neredesiniz ? İGeldiğimiz yer ortada.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Gürsoy (1 yıl önce)
    Trafikte özellikle bu araçlar denetim altına alınmalı.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Hüsnü (1 yıl önce)
    Kırmızı Şahin isminin vurgulanması araca olan antipati yada küçümseme değil vurup kaçan erkeğin!Aracının markası ve rengi bilinsin,bu renk ve marka dikkat çeken araç nerede görülürse emniyet görevlilerine bildirilmesi için yapılmış tek bilgidir.Haberi dikkatli okumadan herkes aklına geleni yazmış.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • alican (1 yıl önce)
    Sıkıntı doğan şahin meselesi değil sıkıntı çarpıp kaçan adi her kimse odur.Biri demiş sensör yok.Ötekisi yok bakımsızmışta işte bu yüzden çok kaza oluyormuş.Kardeşim her gün onlarca trafik kazası yaşanıyor bir yığın insan magdur.Bu kazaları yapan araçlar doğan şahinmidir?Malatyada trafiğe kayıtlı iki yüz bin araç var hepsi dört dörtlükmü?..Tamamında yaya algılama sensörümü var?.Şahsen on beş sene şahin kullandım zerre kadar hasarım kimseyede zararım dokunmadı.Sözün özü araç değil sıkıntı onu kullanandadır.Buna aracının gerekli bakımını yapmayanda dahildir...
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Ali (1 yıl önce)
    Bu eski model şahin,doğan marka araçlar aramızda serseri mayın gibi dolaşıyorlar.Araçların durumu her yönüyle çok kötü.Buna rağmen sürücüleri inanılmaz sürat yapıyorlar.Bu araçların sıkı denetime alınması lazım.Bu araçlar muayeneye girse hiç birinin geçmesi imkansız.Sorun büyük.
    %80
    %20
    Yanıtla