SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kıza Mesaj' Kavgası.. 3 Yaralı, 7 Gözaltı

0
Güncellendi - 2021-12-06 02:52:28
'Kıza Mesaj' Kavgası.. 3 Yaralı, 7 Gözaltı
A- A+ PAYLAŞ

Fahri Kayahan Bulvarı'nda, 'kız' meselesi yüzünden iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı, 7 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, olay saat 19.00 sıralarında Çilesiz Mahallesi Fahri Kayahan Bulvarı'ndaki bir kafenin önünde meydana geldi. Sosyal medya üzerinde bir kıza yazılan mesaj nedeniyle iki grup arasında kavga çıktı. Bıçakların kullanıldığı kavga sırasında yaşları 18'den küçük olan B.K. sol kalçasından, İ.C. sol kalçasından, T.K. ise kalça ve karın kısmından bıçakla yaralandılar.

Polis ekiplerinin kısa sürede müdahale ettiği olayda yaralananlar, olay yerine gelen ambulanslarla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis olayla ilgili olarak, S.D., B.Ş., F.G. ve yaşı 18'den küçük olan E.T.'nin yanı sıra, olayda yaralanan 3 kişiyi de tedavilerinden sonra gözaltına aldı.

Soruşturma sürüyor.

malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Mustafa (2 yıl önce)
    Daha önce defalarca benzer olaylar oldu. Şikayet ettik polisi aradık olmadı Cimer'e yazdık ancak sonuç yok. Fahri Kayahan'da bir şerit kapalı araçlar yola park ediyor. Yanından polis aracı geçiyor umurunda değil. Yüksek gürültü yapan araçlar resmen terör estiriyor huzursuzluk yapıyor kimse sesini çıkarmıyor. Gençler birbirini parçalıyor muhtemelen uyuşturucu madde ticareti dönüyor kimse oralı değil. Sıradan vatandaş 50 km hızla yerine 55 ile gitse radar yakalıyor aynı caddede ama diğer bütün her icraat serbest. Kimse kusura bakmasın güzel memleketimizin huzurunu bozanlara polisiye tedbirler yeteri kadar alınmaz ise bizim de asayiş sağlanamayan şehirlerden yakında bir farkımız kalmayacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yazdıklarınıza aynen katılıyorum. Kaldırıma araç ve motosiklet park ediyorlar, polis görmezden geliyor. çift sıra park ediyorlar, birde bu kafelerin tam ortasında bir çöp konteyneri var, etrafı pislikten geçilmiyor. Bisiklet yolunda, motor kuryeler cirit atıyor, kaldırımda yürünmüyor. İşin doğrusu altında işyeri olan binalardan ev almayacaksın, oturulamaz hale getiriyorlar. Bazı kafeler bu bölgeyi batırıyorlar. Polis rutin bir şekilde ani baskınlar yaparak üst araması ve kimlik sorgulaması yapması lazım. Umarım polis önleyici tedbir alır. Bizim vatandaş olarak gördüğümüzü neden polis görmüyor. Bu yazdıklarımdan iyi niyetle bir kahve içmeye gitmiş kişileri de bu durumdan ayrı tutuyorum.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Arif (2 yıl önce)
    Olayın olduğu yerin yakınında ikamet etmekteyim. O kafe ve çevresinde hemen her hafta olay olmakta. Kafelerin olduğu bölgeye bir polis noktası oluşturulmalı. Elit semtte huzur kalmadı.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Ders-veren (2 yıl önce)Arif isimli kullanıcı yorumuna
    Parayla elit olan semtin, paralı ama akıl fakiri yorumu…
    %0
    %100
    Yanıtla
  • koray (2 yıl önce)
    Bilgiye,ilime,liyakata,ahlaka değilde mevkiye, meta'ya hatta daha ötesi cehalete değer veren toplumlarda bu olayların artması kaçınılmazdır.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • mehmet yuksel (2 yıl önce)
    Allah polisimizin yardımcısı olsun bazı kişiler insan gibi yaşamayı yadırgıyor neden insan gibi yaşamak zor gelir bu kişilere zorbalığı kaba kuvveti kendinde marifet gibi görürler anlamak çok güç
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Murat başkan (2 yıl önce)
    Her yer suç mahalli ceza kanunları çok yetersiz ne yazık ki gençlerimiz çok kötü yetiştiriliyor aileleri tarafından.Hicbir kuralları hiçbir sınırları yok
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Doğurup ortaya bırakanlar için ceza uygulanmalı, "çocuktur yapar" sığınağı yok edilmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (2 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Çok haklısınız yıllar öncesi bir okulda gorevliyim öğretmen arkadaş yeni bir araba almıştı ,14,15 yaşlarında öğrenci olmayan birisinin arabayı çizdiğini görmüşler mahallede ailesini bulduk annenin bize verdiği cevap çok ilginçti,ne olmuş yani arabanın yan tarafına incecik bir çizik atmış diyordu .
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    İnsanlar normalde kafelere kafa dinlemeye, sohbet etmeye gider ama bizim Malatya'da kavgaya giderler. Dikkat edin farklı cafelerde bu kaçıncı kavga.
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (2 yıl önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Koyboy filimlerinin çekiminin yapıldığı teksasa döndük ne oldu huzur kenti olan ilimize inanın hava karardiktan sonra bazı cadde ve sokaklara gitmiyorum ,bu tür olayların ana nedenleri kontrolsüz göçler ve çocukları ile ilgilenmeyen ebeveynlerdir sayın emniyet müdürümüz şehrimize ilk geldiğinde bu tür olaylarda azalma görülmüştü ,emniyet teşkilatının özverili çalışmaları ile bu tür olayların azalacağını ümit ediyoruz.
    0
    0
    Yanıtla