SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kızıldaş'tan 'Hoş Geldiniz' Ziyareti

0
Güncellendi - 2020-08-12 23:10:43
Kızıldaş'tan 'Hoş Geldiniz' Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

Arguvan ilçe Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Arguvan Kaymakamlığı görevine yeni atanan Kaymakam Gökhan Dolaş’a hoş geldin ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Başkan Kızıldaş, İlçe Kaymakamı Gökhan Dolaş’a, yeni görevinde başarılar diledi. Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Kızıldaş, kaymakam ile ilçenin genel durumu hakkında da çeşitli bilgileri paylaştı.

Ziyaretle ilgili bilgi veren Başkan Kızıldaş, “ İlçenin problemleri, vatandaşlarımızın dertleri ile ilgili konuştuk. İnşallah beraber güzel işler yapacağız. Sayın Kaymakamımıza hayırlı uğurlu olsun dedik. Kaymakam beyin yeni g2örev yeri olan ilçemiz ve kendisi için hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Kırıkkale İli Sulakyurt Kaymakamı iken Arguvan İlçesi Kaymakamlığı görevine yeni atanan ve Arguvan’da göreve başlayan Kaymakam Gökhan Dolaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Önceliğimiz ülkemize, milletimize hizmet etmektir. Hizmet etmek için buradayız. Uyum içinde birlikte güzel hizmetlere imza atacağız inşallah" diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız