SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kömür Yok, Elektrik Faturalarını Ödeyemiyoruz"

0
Güncellendi - 2017-02-06 21:59:34
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Beydağı TOKİ 1+1 konutlarında yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi.

Beydağı TOKİ 1+1 konutları önünde bir araya gelen vatandaşlar adına konuşan Hanife Gürbüz; “Bir hafta on gündür kömürümüz yok. Küçük çocuklarımız var. Yaşlılar,hastalar var. Apartmanlar buz gibi.Kömür olmayınca elektrikli ısıtıcı kullanıyoruz. Bu kez de elektrik faturalarını ödeyemediğimiz için elektriklerimiz kesiliyor.Çok mağduruz. Maddi durumumuz iyi olsaydı buraya gelmezdik. Şuanda apartmanlarda 1 torba kömürümüz yok. Sıkıntılarımızı yetkililere ilettik.Yardım bekliyoruz.” ifadelerini kullandı. Eşinin kanser hastası olduğunu ve tedavi gördüğünü belirten Müzeyyen Aygün ise, “evde soğuktan yorganların altında yaşıyoruz. Hastam olduğu için elektrikli ısıtıcı aldık. Ama bu kez de elektrik faturalarını ödeyemiyoruz.Bazı evlere 800-900 lira fatura geliyor.”dedi.

Sorunları dinleyen Ağbaba ise “Kömür sorununuzu Malatya Valimize ileteceğim.Sizin mağduriyetinizin çözümü için çalışacağız.Bunun için buraya geldik. Sorunun en kısa sürede çözüleceğini düşünüyorum. Çözülmemesi durumunda yine bilgimiz olsun.Güvenlik sorununu da emniyete ileteceğim.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • malatyasever (7 yıl önce)
    Kardeşim biraz tutarlı olun... veriyorlar oy satın alıyor diyorsunuz, vermiyorlar Devlet nerde diyorsunuz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Allah bu soğuklarda fakirin fukarının yardımcısı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (7 yıl önce)
    Devlet, yabancı ülke vatandaşlarına gösterdiği ilgi ve alakanın yarısını da kendi vatandaşlarına göstersin bir zahmet.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (7 yıl önce)
    Siz olmazsanız bu Malatya'nın derdini kim dillendirecek. Sahipsiz kentin sahibi oldunuz. Allah sizden razı olsun.
    0
    0
    Yanıtla