SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kongrelerimiz Yeni Bir Dönemin Başlangıcını Müjdelemiştir"

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanı Namık Gören, AKP’nin 8. Olağan Kongre sürecinin ilçe kongreleri bölümünün tamamlanmasının ardından yaptığı açıklamada, kongrelerin büyük bir coşku ve yoğun katılımla gerçekleştirildiğini belirtti. Gören, “Umudun, icraatin ve geleceğin adı AK Parti sloganıyla başladığımız bu kongre sürecinde, Malatya’mızın her ilçesinde teşkilatlarımızın ve halkımızın güçlü desteğini bir kez daha görmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

AKP olarak her zaman milletin desteğiyle daha güçlü bir Türkiye için çalıştıklarını vurgulayan İl Başkanı Namık Gören, kongrelerin büyük bir demokratik şölen havasında geçtiğini ifade etti ve “İlçelerimizde seçilen tüm ilçe başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerimize yeni görevlerinde başarılar diliyorum. AK Parti ailesi olarak, Malatya’mızın kalkınması ve ülkemizin geleceği için hep birlikte, omuz omuza mücadele edeceğiz. Her bir ilçe başkanımız ve yönetimleri, bu kutsal davaya değerli katkılarda bulunacaktır” dedi.

Kongrelerde emeği geçen teşkilat mensuplarına teşekkür eden Namık Gören, “İl teşkilatımızda özveriyle çalışan tüm dava arkadaşlarıma da hassaten teşekkür ediyorum. Kongre süreci boyunca sergilenen birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu, AK Parti’nin her zaman halkının yanında ve milletine hizmet etmeye kararlı bir parti olduğunu bir kez daha göstermiştir. Hep birlikte çalışarak Malatya’mızı daha güzel yarınlara taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

Malatya’nın geleceği için durmadan çalışmaya devam edeceklerini belirten Başkan Gören, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, büyük hedeflerimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Teşkilatlarımızla el ele vererek, Malatya’mızın her alanda daha ileri gitmesi için tüm gayretimizle çalışacağız. Bu kutlu yolda milletimize hizmet aşkımız ve sorumluluğumuz her geçen gün artarak devam edecek” dedi.

Namık Gören, açıklamalarını şu sözlerle tamamladı:

“Kongre sürecimiz, teşkilatlarımız arasındaki birlik ve beraberliği pekiştirirken, geleceğe olan inancımızı da güçlendirdi. AK Parti olarak, milletimizden aldığımız güçle durmaksızın çalışmaya, hizmet üretmeye devam edeceğiz. Malatya’mız için hep birlikte daha güzel projelere ve başarılara imza atacağız. Kongrelerimiz, sadece bir vitrin değişimi değil; büyük bir değişimin, güçlü bir yenilenmenin ve yeni bir dönemin başlangıcını müjdelemiştir. AK Parti teşkilatlarımız, bu kutlu yürüyüşte yeniden güçlenerek, Türkiye’nin yarınlarına kararlılıkla yön verecek. Bu değişim, geleceğe uzanan köprülerin sağlam temellerini atmıştır. Durmadan, yorulmadan milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz."

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Cevat Çobanlı (3 saat önce)
    Kongreleriniz artık sonun başlangıcıdır. Çöküş başlamıştı artık daha da durduramazsınız.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hasan (7 saat önce)
    Başkan sen iyisinde yanında ki E.d. gibi adamları uzaklaştırmadığın sürece sana desteğimiz yok
    %75
    %25
    Yanıtla
  • E.d denilen Adam 10 tane parti dolaştı hala devam ediyor sanki başka adam kalmadı memlekette. Bi tane sevenini görmedim
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Turgut (7 saat önce)
    Hayırlısı ile şu Malatya'nın yakasından bir düşseniz.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Kündübekli (8 saat önce)
    Ne müjde ama! Takvim gazetesi yazmadı, Ahaber göstermedi. Yeni dönem nasıl bir dönem olacak. Onu da açıkla da müjde olsun. Hatırladınız mı 3Y olayını? İşte yıllardır 3Y devam ediyor ve edecek. Müjde bu ise sende kalsın. Neyin davası ise o dava, herkeste var gerçi, tüm partilerde. Ama sizin davanız gerçekten ne? Samimi olarak açıklayın. Dürüstçe. Saygı duyarız. Fetöcüler dünyanın öbür ucunda da oysa getirilecek miş. Gerek var mı? Fazlası ile Türkiye'de var. Her yer fetöcü, kripto fetöcü ve İslam'da yeri olmayan tarikat ve cemaatlerin liyikatsız yalakaları ile dolu. Daha da dolduruluyor. Siyasetle, cemaatle ii olmayan bedelli askerlik yapmayan gariban evlatları ölüyor ya da ekmeğe muhtaç. Devam edecek müjde bu mu? Muhalefet olduğumu sanmayın. Tüm partilar aynı. Hepsi koltuk, hortumlama, makam, köşe dönmece peşinde. İhanet de cabası. Bahçeli apoyu Meclis'e davet etti. 1 kilo püskevit alsın da İmralı'ya gitsin konuşmasını kaydetsin TRT 'ye versin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yanlış ve yanlış (8 saat önce)
    hee anlat sayın başkan 2024 yılında ocak ayında temmuz ayına kadar derneklere vakıflar cemaatler aktardığınız 24 milyar tl de anlat başkan anlat Belediyeli 17 milyar 80 milyon tl nasıl borça soktuğunuzuda anlat akrabalarınızı yakınlarınız işe almalarıda anlat Depremde yaptıkları binaların tümünü yıkılan mütahitlere tekrar ihale vermelerinizi de anlat 100 bin üzerinde insanların konterney de yaşamalarını da anlat kalaçak yer bulmadığı 100 binlerce için insanların memeletini terk etmelerinde anlat anlat diyoruz seni başkan anlat sen 5 yıldızlı otelde yemekleri davetleri kongereleri anlat başkan bunları anlat seni diyoruz bak kulaklarımızı açmış seni dinliyoruz beyimmmmmmmm
    %86
    %14
    Yanıtla
  • yanlış ve yanlış (9 saat önce)
    Heeee sen anlat ben diyorum zaten 22 yıldır..( hatta en büyük pişmanlığı ve en büyük hattam size 22 yıl ol vermem dir. Ve size oy verdiğim için bana hakaret etseler de hakkarı var). Şimdi sayın başkan başını iki elinin arasına al şimdi ben anlatcam sen diye Ülkem de 20 yaşların da genç var ikiside 20 li yaşlarda birisi Suriyeli Diğeri Türk Depremzede Yani bu 2 gençin evi yok biri ülkesinde birisi memleketinde evsiz Türk başka ile taşınmış kalaçak yeri olmadığı için aynı suriyeli genç gibi evsiz yurtsuz.2 side ünversitye gidiyor. Hani 2 genç vardıra ikisinde eviyok ilin terk etmiş ya Devlet Türk gençi için kalaçak yer olmayanlara kayıt dondurma hakki vermiş bu Türk depremzede gençi kalaçak yeri olmadığı için kaydını dordurmuş ama aynı devlet Suriyeli gençi getilmiş yer vermiş gıda sağlık artı nakit para vermişbirde prim ödemeden hastanede faydalanıyor. birde ünüversiteye kaydını yapmış ..Şimdi bu Türk genç okul kaydını dondurduğu için babasının sağlıklığı da faydalanamıyor zorun sağlık siğortası kapsamına giyiyor yani sayın başkan pirim ödemesi lazım . Bu genç hastalandığında tedavi olamıyor ama O suriyeli genç faydalanıyor. pirim ödemeden kendisi anası babası kimi varsa bedava .Bizim Türk gençimiz çalışmak zorun çünkü yaşaması için faturaları için para gerek değil mi sayın başkan Türk genç okul kaydını dondurdu çalışaçak aaa bir baktı askere çağırmışlar askerlik çalışma derken okul gitti yaş ilerledi....Şimdi Sayın başkan bu gençlerin 5 yıl sonrası ne oluyor....Suriyeli genç Masa başın ünversite bitmiş amir...Türk gençe ne oldu Suriyeli amirin altında asgari üçretli işçiiiiiiii..E Başkan 10//20/30 yıl sora ne oldu Suriyeli Ükenin yönetiminde idaresi belki belediye başkanı belki milletvekili belki bakan bizim galiban genç ise emir eliii. İşte bu bakış açısı Güzel ülkemin Vatanımın yavaş yavaş elden gitmesi dir.......Sayın Başkan bilmem anlata bildim.Gerçi siz anlamazsınız sizin beyniz bunları kaldırmaz yanar siz başka işler için beynizi kotlamışlar sizin fizyonuzu yetmez..........bu işlere
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Neyse zararın neresinden dönersen kardır. Herkes neyin ne olduğunu görmeye başladı yavaş yavaş.ohhh bee şükürler olsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Adem (10 saat önce)
    Tüm dava arkadaşlarıma sözü....sayın il başkanı bu zorlu ve dehşet verici ekonomik yıkımı acınası bir halde yaşayan milyonlarca kişiden biri olarak gülmeme vesile oldunuz, teşekkür ederim.sizin dava arkadaşlığınız hiç şüphesiz bir bütün olarak öte alemde de sürecek.ancak bir bütün cenneti kazanmak ne mümkün değil,dava arkadaşı dediğiniz müstesna insanlarla birlikte olacağınız tek bir yer kalıyor.bu şekilde dava dava diyerek devam edin.hesap günümüze selam olsun.
    %89
    %11
    Yanıtla