SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Konseyden Engelli Kardeşlere Gezi

0
Güncellendi - 2020-10-09 05:18:08
Konseyden Engelli Kardeşlere Gezi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu,  engellilerin hayatına dokunmak adına yapmış olduğu çalışmalara aralıksız devam ediyor. Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu Temsilcisi Naile Altuntaş, düzenlemiş oldukları program ile engellilerin hayatına dokunmak ve engellilere destek olmak, onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek istediklerini söyledi.

Malatya Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu, 3’ü de engelli olan kardeşlere günübirlik gezi düzenledi. Akçadağ ilçesinde ikamet eden 3 engelli kardeşe doyasıya bir gün yaşatmak için gezi düzenlediklerini belirten Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu Temsilcisi Naile Altuntaş, yalnız olmadıklarını hissettirmek istediklerini söyledi. Büyükşehir Belediyesi’nin yakın zamanda araç filosuna katmış olduğu 2 adet engelli araç ile evlerinden alınan gençler, Malatya diş sağlığı polikliniğinde diş bakımı kuaför ve güzellik salonunda kişisel bakımları yapıldıktan sonra BELSOS Dedekorkut Restaurant’da yemek yediler. Malatya’nın sanat adası olarak bilinen Sanat Sokağı’nda Fotoğraf Makinası Müzesi, Çocuk ve Oyuncak Müzesi, Malatya Kültür Evi’ni de gezen gençler unutamayacakları bir gün yaşadılar.

Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu Temsilcisi Naile Altuntaş, düzenlemiş oldukları program ile engellilerin hayatına dokunmak ve engellilere destek olmak, onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek istediklerini söyledi. İmkânlar dâhilinde bu ve benzeri programları yapmaya devam edeceklerini söyleyen Altuntaş, “ Bizlere bu desteği veren başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’a, Kent Konseyi Genel Sekreterliği’ne ve bugün bizlere destek olan BELSOS Genel Müdürlüğü’ne, diş doktorlarına ve kuaför salonu çalışanlarına çok teşekkür ediyorum” dedi.

BELSOS Genel Müdürü Zerrin Palancı ise, engellileri topluma adapte etmek anlamında yapılan tüm çalışmaların destekçisi olduğunu belirterek, “ Engelli kardeşlerimizin her daim yanındayız ”dedi. Diş Doktoru Özcan Duman, bu tarz sosyal sorumluluk projelerine katkı vermeye gayret ettiklerini söyleyerek, “Toplumda bir arada yaşadığımız ve engelli kardeşlerimizin yanında olmak amacıyla hareket ettiğimiz bu ve benzeri çalışmaların her daim destekçisiyiz” dedi. Katılımcı Şener Eroğlu, Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu’nun yapmış olduğu programın özel ve anlamlı bir çalışma olduğunu söyleyerek, engelliler yararına olan her projenin destekçisi olduklarını belirttiler. Çocuklarının güzel ve anlamlı bir gün geçirdiğini söyleyen Anne Yıldız Nacar ise destek veren herkese teşekkür etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız