SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Koronadan Ölen Doktorun Babası Taburcu

A- A+ PAYLAŞ

TÖTM'DE KORONA TEDAVİSİ GÖRÜYORDU.. Korona virüse (Covid-19) yakalanarak hayatını kaybeden 35 yaşındaki Psikiyatri Uzmanı Dr. Mustafa Özlü'nün Covid testi pozitif çıkan 61 yaşındaki babası, Malatya’daki tedavisinin ardından taburcu edildi.

Tüm dünyayı kasıp kavuran yeni tip korona virüs (Covid-19) nedeniyle geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden, uzmanlık eğitimini de İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden alan Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesinde görevli Psikiyatri Uzmanı Dr. Mustafa Özlü'nün 61 yaşındaki babası, virüsü tedavi gördüğü Malatya’da yendi.

28 Temmuz’da testinin pozitif çıkmasının ardından Malatya’ya getirilen Remzi Özlü, burada İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi (TÖTM) Covid-19 servisinde tedavi altına alındı. İlk etapta yoğun bakımda tedaviye alınan baba Özlü, daha sonra durumunun iyiye gitmesi ile normal servise alındı.

Burada tedavilerin ardından son testi negatif çıkan Özlü, işlemlerinin ardından taburcu edilerek memleketi Osmaniye'ye gitti.

iha

ARŞİV FOTO: Koronadan ölen Dr. Mustafa Özlü (soldan 3.) ve aynı hastalığa yakalanan babası Remzi Özlü (sol baştaki), ailenin diğer fertleriyle

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız