SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kumar Baskınında Silah ve Uyuşturucu!

0
Güncellendi - 2021-10-27 14:31:29
Kumar Baskınında Silah ve Uyuşturucu!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da düzenlenen kumar operasyonunda bir miktar uyuşturucu ve ruhsatsız pompalı tüfek ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Battalgazi Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Halep Caddesi'ndeki bir adreste şüpheli şahısların ve suç unsurlarının bulunduğu bilgisi üzerine harekete geçti.

Adrese operasyon düzenleyen ekipler, adreste E.K, B.T, M.A. ve E.E'nin kumar oynadığını tespit etti, şahıslara idari işlem yaptı.

Kumar oynattığı tespit edilen S.B. hakkında adli işlem yapan ekipler, masada bulunan 300 lira ve oyun kağıtlarına el koydu.

Öte yandan S.B'nin üzerinde 9,11 gram sentetik uyuşturucu ile 8 uyuşturucu hap, aynı adresteki B.T'den ise ruhsatsız pompalı tüfek ele geçirildi.

İlgili suçlarla ilgili tahkikata başlandı.

Bülten- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız