SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kumar Oynayan 38 Kişi Hakkında İşlem Yapıldı

0
Güncellendi - 2019-10-05 02:29:10
Kumar Oynayan 38 Kişi Hakkında İşlem Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir iş yerinde kumar oynayan 38 kişi hakkında işlem yapıldı.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri kentteki bir iş yerine operasyon düzenledi. Tombala oynarken yakalanan 38 kişiye 12 bin 160 lira para cezası verildi.

İş yerinde bulunan tombala makinesi, 31 lira, 90 top, 2 televizyon, 1 kamera ve çok sayıda tombala kartı ve pula el konuldu. Kumar oynatanlar hakkında adli işlem başlatıldı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Murat (4 yıl önce)
    Bir iş yeri, peki bu iş yeri hangi sk hangi apt. açıklayın, deşifre edin millet bilsin,
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulrezzak (4 yıl önce)Murat isimli kullanıcı yorumuna
    Murat Gideceksen adres verelim :))
    0
    0
    Yanıtla
  • ÖZ MALATYALI (4 yıl önce)
    Malatya merkezdeki hanlar da maalesef fuhuş, uyuşturucu,hap ve yasa dışı kumar oynatılmaktadır işin üzücü tarafı ise genç çocuklar da bu furyaya dahil olmakta Özellikle dabakhane mahallesi Akpınar dört yol kahveciler sokağı gibi bir dünya tenha yerleri hep dernek vb adlarda kumarhane olmuş vaziyette bu konuda vergi dairesince ve emniyet ekiplerince ortak bir çalışma yürütülmeli. Uyutucu artık kolay bir kazanç kapısı haline gelmiş gençleri kaybetmeyelim hep birlikte huzurlu bir Malatya için çalışalım. Medya desteği de çok. Önemli saygılar
    0
    0
    Yanıtla