SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kupa Maçında MYB Fark Yaptı

0
Güncellendi - 2019-08-29 21:45:00
Kupa Maçında MYB Fark Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Ziraat Türkiye Kupası 1. turunda Malatya'da oynanan karşılaşmada Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Bingölspor'u 5-0 yenerek eledi.

STAT:  Yeşiltepe Spor Kompleksi

HAKEMLER: Abdullah Volkan Aydın, Yusuf Şimşek, Mehmet Ali Çetin, 4.Hakem-Mehmet Çekiç 

MALATYA YEŞİLYURT BELEDİYESPOR :22. Cihat Herdili, 88. Abdulvahap Kaya, 4. Sefa Korkmaz, 3. Enes Filiz, 27. Deniz Işık, 8. Ramazan Çavuş, 20. İsmail Baran Karakoç, 21. Selim Dağ, 58. Serkan Sarıkaya, 89. Hüseyin Ekici, 39. Furkan Yiğit

YEDEKLER: 25. Muhammed Enes Salik, 44. Erhan Gözetlik, 5. Ahmet Topal, 14. Fatih Gürden, 99. Ozan İnce, 10. Mustafa Pınar, 47. İbrahim Tokay

TEKNİK SORUMLU: Hayati Palancı

12 BİNGÖLSPOR: 1. Süleyman Burke, 2. Mesut Çahan, 3. Barış Bozyiğit, 4. Bayram Kökel, 5. Fatih Yalnız, 6. Ali Serhad Hanay, 7. Burak Elipek, 8. Muhammed Ali Uçar, 9. Muhammed Aytekin, 10. Orhan Uzunböy, 11. Murat Bayındır

YEDEK:12. Murat Sağlar

TEKNİK SORUMLU: Hüseyin Kaya

Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un gollerini 19. dakikada İsmail Baran Karakoç, 39. dakikada Serkan Sarıkaya, 65 ve 80. dakikalarda Furkan Yiğit, 66. dakikada ise Hüseyin Ekici kaydettiler.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Mehmetbb (4 yıl önce)
    Yeni Malatyaspor'un altyapı futbolcuları için mükemmel şans. Yeni Malatyaspor altyapısından birçok futbolcu profesyonel liglere dağılacak. Furkan Yiğit'e başarılar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (4 yıl önce)
    Maçın ilk yarısını seyrettim.Rakibi fizik güçleriyle zorladılar,oyun olarak iyi seviyede değiller.Bu maç ölçü değil önemli olan lif maçları.
    0
    0
    Yanıtla
  • Z.A. (4 yıl önce)
    Yeşilyurt İlçemizin bu güzide kulubünü tebrik eder,başarılarının devamını dilerim.İnşallah lige de güzel bir başlangıç yaparak ,Yeşilyurt'umuzu ve Malatya'mızı iyi bir şekilde temsil eder.
    0
    0
    Yanıtla