SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kupa Son 16 Turu İlk Maçları Programı Belli Oldu

0
Güncellendi - 2020-01-03 18:59:58
Kupa Son 16 Turu İlk Maçları Programı Belli Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu ilk maçlarının programını açıkladı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan 14 Ocak Salı günü başlıyor. Kupada son 16 turunda oynanacak ilk maçların programı şöyle:

14 Ocak Salı:

16.00 Medipol Başakşehir - Kırklarelispor

18.30 DG Sivasspor - Yeni Malatyaspor

20.30 İM Kayserispor - Fenerbahçe

15 Ocak Çarşamba

16.00 Aytemiz Alanyaspor - Kasımpaşa

18.30 BB Erzurumspor - Beşiktaş

20.30 Çaykur Rizespor - Galatasaray

16 Ocak Perşembe

18.00 Antalyaspor - Göztepe

20.30 Trabzonspor- Denizlispor

İstanbul, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Gökmen (4 yıl önce)
    Adil başkanı takdir etmek gerekiyor. Takım kupada yarı final oynadı. Avrupa'da oynadı. Ekonomik durumu başarılı. Başkandan Allah razı olsun. Anadolu takımları içinde hatırı sayılır bir takımımız var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vaizin Oğlu (4 yıl önce)
    Şu Sivası yenip Kupadan eleyelim artık çok ters ve gıcık bir takım! Bizim yarımız etmeyen bir şehrin kendini beğenmiş takımı sonuçta...
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu kadro ile mi güldürme vaizinoglu karşında ligin en iyi oynayan takimi var buğra ile erkan kaş ile ahmet ildiz lemi eleyeceksin adil gevrek in adamları
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)Neco isimli kullanıcı yorumuna
    Olmazsa çıkar sen oynarsın Adilin düşmanları sizi nasıl da belli ediyorsunuz kendinizi!
    0
    0
    Yanıtla