SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Levent Projesi Eğitimi Tamamlandı

0
Güncellendi - 2019-12-19 21:31:57
Levent Projesi Eğitimi Tamamlandı
A- A+ PAYLAŞ

Akçadağ Belediyesi, hizmet kalitesinin daha da yükseltilmesi için Fırat Kalınma Ajansı ile birlikte geçtiğimiz aylarda imzalanan protokol sonrasında ‘Akçadağ Levent Vadisi Kurumsal Kimliğine Kavuşuyor’ projesinin eğitimlerini tamamladı.

Akçadağ Belediyesi ve Fırat Kalkınma Ajansı tarafından ortak olarak yapılan ‘Akçadağ Levent Vadisi Kurumsal Kimliğine Kavuşuyor’ projesi eğitimleri sona erdi. Proje kapsamında Servis Teknikleri, Yiyecek İçecek Hizmetleri, Konukla İletişim, Turist Rehberliği, Turizm Coğrafyası, Görgü ve Protokol Kuralları gibi programlarda eğitimler verildi. Turgut Özal Üniversitesi Kale Meslek Yüksek Okulu Turizm ve Otelcilik Bölümü Öğretim Görevlileri tarafından verilen eğitimler 5 gün sürdü.

Akçadağ Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Işık, son dönemlerde özellikle yerli turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Levent Vadisi’nde 2012 yılından bu yana 1,5 milyona yakın yerli ve yabancı turisti ağırladıklarını söyledi. Vadiye ilginin her geçen gün arttığını dile getiren Işık, “Fakat çalışanlarımız yerli ve yabancı turistleri ağırlama konusunda sorunlar yaşamaktaydı. Bu durumda müşteri memnuniyetsizliğine doğal olarak neden olmaktaydı. Belediyemiz tarafından işletilen Levent Vadisi Seyir Terası bünyesinde kafeterya, kış bahçesi, dinlenme alanı ve kamelyalar bulunmakta. Bizlerde Akçadağ Belediyesi olarak gelen misafirlerimizi daha iyi karşılamak, onları daha iyi ağırlamak ve kaliteli hizmet sunmak için personellerimize yönelik Fırat Kalkınma Ajansı’nın desteği ile birlikte Turgut Özal Üniversitesi Kale Turizm ve Otel İşletmeciliği Meslek Yüksek Okulu ile birlikte eğitimler verdik. Personellerimize verilen eğitimler sonrasında umuyoruz ki artık hizmet kalitemizi daha da artıracağız. Bu anlamda yerli ve yabancı turist olarak Levent Vadisi Seyir Terası alanımızı ziyaret eden misafirlerimizde bu durumdan memnun olacaklar” dedi.

Proje kapsamında Sosyal Tesisler ve Levent Vadisi Seyir Terası’nda çalışanların aldıkları eğitimle daha kaliteli hizmet sunacağını belirten Işık, “Ayrıca eğitime katılan çalışanlarımıza katılım belgesi de verilecek. Projeye katılan personellerimize ve projeye emek veren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • hamdi (4 yıl önce)
    önçe sizden ricam bi ulaşım daha doğrusu halk otabüsleri gitsin saat başı kışlı ve yazlı her gün yeşilendirme piknik alanları havuzlar gece aydınlatmaları önçelikle bi içme suyu ve artı ulaşım hizmetler vb adam levent vadisine gidelim diyor nerde akçadağda diyor örneyin otabüse biniyor götürüp diyorki bu levent vadisine gitmiyor diyor akçadağ yol ayrımında müşteriyi ordan indiriyor kınaylar petrolda ne olur akçadağda ve ya akçadağ yol ayrımında iki tane halk otabüsü konsa her saat biri gitse biri gelse inanın orası daha hareketli olaçak zaten şu anda kagıtsan bölgesine kadar gidiyor otabüs yukarı yol güzalgahında leven vadisine kadar gitse ne olur daha güzel olmazmı şu anda özel araçı olan gidiyor olmayan ulaşmaktan zorluk çekiyor yetkiler bu konuya el atsalar daha iyi olur özellikle akçadağ belediye başkanımız ali kazkan bu konuya ılımlı yaklaşsa daha iyi our .
    0
    0
    Yanıtla