SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MBŞ Final Setinde Kazandı

0
Güncellendi - 2018-10-28 02:52:02
MBŞ Final Setinde Kazandı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Erkekler Voleybol 1.Lig B Grubu’nda Malatya Büyükşehir Belediyespor, Sungurlu Belediyespor’u final setine giden mücadelede 3-2 mağlup etti. Müsabaka öncesi Malatya Büyükşehir Belediyesporlu taraftarlar, deplasmana gelen Sungurlu Belediyespor’un taraftarlarına çiçek takdim etti. 

Atatürk Spor Salonu’nda oynanan müsabakayı başhakem Tuncay Kandemir ile yardımcı hakem Nazmi Zeren yönetti.

Birinci sete iyi başlayan Malatya Büyükşehir Belediyespor, setin başından itibaren üstünlüğü elden bırakmadı ve teknik molaya 12-6 üstün gitti. Teknik mola dönüşü durumu 17-10’a getiren Malatya Büyükşehir Belediyespor, hücumda iyi işler yaptı ve birinci seti 25-19 üstün tamamladı. 

Müsabakanın ikinci setine ise Sungurlu Belediyespor iyi başladı. 4-0'lık bir seri yakalayan Sungurlu Belediyespor, iyi bir görüntü ortaya koydu. Büyükşehir mola sonrası iyi bir dönüş yaptı ve farkı 1’e indirerek, durumu 5-4’e getirdi. Teknik molaya 12-9 üstün giden Sungurlu Belediyespor, teknik mola dönüşü istediği oyunu ortaya koyamadı. Malatya Büyükşehir Belediyespor, oyunun geriye kalan bölümünde 22-22’lik eşitliği yakaladı ancak ikinci seti 25-23 Sungurlu Belediyespor kazandı.

Üçüncü sete Sungurlu Belediyespor iyi başladı. Üst üste bulduğu sayılarla 2-0 üstünlük yakalayan Sungurlu Belediyespor, durumu 10-7’ye getirdi ve teknik molaya 12-8 üstün girdi. Oyunun diğer bölümünde Malatya Büyükşehir Belediyespor, oyuna üstünlüğünü koyarak öne geçti ve durumu 19-15’e getirdi. Üçüncü sette 4 sayılık bir üstünlük yakalayan Malatya Büyükşehir Belediyespor, bu farkı koruyamadı ve Sungurlu Belediyespor, durumu 22-20’ye getirdi. Malatya Büyükşehir Belediyespor, kalan bölümde farkın erimesine izin vermedi ve seti 25-23 kazanarak, müsabakada 2-1 öne geçti.

Dördüncü sete Sungurlu Belediyespor’un üst üste bulduğu sayılarla başlandı. Sette 2-0’lık üstünlük sağlayan Sungurlu Belediyespor, 4-2’lik bir üstünlük sağladı. Malatya Büyükşehir Belediyespor, durumu 4-4’e getirirken, Teknik molaya 12-8 Sungurlu Belediyespor üstün gitti. Sungurlu Belediyespor, oyunun diğer bölümünde de hücumda iyi işler yaptı ve 21-13’lük bir üstünlük sağladı. Malatya Büyükşehir Belediyespor, üst üste bulduğu sayılarla farkı eritti ve durumu 24-21’e getirdi ancak Sungurlu Belediyespor sürprize izin vermeyerek, dördüncü seti 25-21 kazandı ve müsabakada durum 2-2’ye geldi.

Müsabakada sonucu final seti belirledi. Final setinde ilk sayısı Sungurlu Belediyespor bulurken, Malatya Büyükşehir Belediyespor 2-1 öne geçti. Sungurlu Belediyespor, 2-2’lik eşitliği yakalasa da Malatya Büyükşehir Belediyespor, üst üste bulduğu sayılarla durumu 5-2’ye getirdi. Oyunun diğer bölümünde hücumda iyi işler yapan Malatya Büyükşehir Belediyespor, durumu 7-3’e getirmeyi başardı. Final setinde 4 sayılık bir fark yakalayan Malatya Büyükşehir Belediyespor, final setini 15-7 üstün tamamladı ve müsabakayı 3-2 kazandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mehmetbb (5 yıl önce)
    Tebrikler...Biliyorsunuz bu takım 2000'li yıllarda Efeler liginde uzun süre oynamış, küme düştüğü sezon ligin son maçında Polis Akademisine yenilip küme düşmüştü.
    0
    0
    Yanıtla