SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Maçımızı Yeni Stadımızda Oynamak İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2017-07-12 18:43:33
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Süper Lig’de ilk maçlarını yeni sahalarında oynamak istediklerini ifade ederek, “Biz ilk maçımızı yeni stadımızda oynamak istiyoruz. İnşallah olur. Olmazsa tabi ki B planımız var. Eski stadın (Malatya İnönü Stadı) futbol oynamaya elverişli” dedi.

2017-2018 Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu fikstür çekiminin gerçekleştirildiğini anımsatan Gevrek, yeni sezonun Evkur Yeni Malatyaspor ve bütün takımlara hayırlı olması temennisinde bulundu.

Gevrek, Süper Lig’de kolay maç olmadığını belirterek, “Psikolojik açıdan baktığımız zaman fikstür istediğimiz gibi. Hayırlı olsun. İlk maçımız Osmanlıspor ile sahamızda. İnşallah iyi başlarız ve sonunu iyi getiririz” diye konuştu.

“İLK MAÇIMIZI YENİ SAHAMIZDA OYNAMAK İSTİYORUZ”

İnönü Üniversitesi’nin karşısında yapılan Malatya Stadyumu ile ilgili de konuşan Gevrek, şunları söyledi: “Biz ilk maçımızı yeni stadımızda oynamak istiyoruz. Tabi ki stadımızın eksikleri var. AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Öznur Çalık, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden yetkililerle birlikte statta incelemelerde bulunduk. Tespitler daha önceden yapılmıştı, bu eksikleri gerekli yerlere ilettik. Bu eksiklerin bir an önce tamamlanması için çalışmalar yapılıyor. Bu eksiklerden en önemlisi Passolig. Bir an önce bunun sonuçlanması lazım. UEFA ve TFF’nin bazı kriterleri var, o kriterlerin bir an önce yerine getirilmesi gerekiyor. Kulüp olarak bizim açımızdan en önemlisi locaların bir an önce bitirilip, satışa sunulması lazım. Kombine biletlerin satışa sunulması gerekiyor. Stadın yetişmesi noktasında ekonomi ve psikoloji olarak çok önemli, bizim hassasiyetimizde stadı takip etmemizde ilk maçımızı kendi sahamızda oynamak. Bakanımız, genel başkan yardımcımız, valimiz, belediye başkanımız herkes stadın yetişmesi için gayret gösteriyor. Gençlik ve Spor Bakanımıza da bütün eksikleri ilettik. Önümüzdeki günlerde bir sonuç alınır. Bir an öncede çalışmalara başlanır ve stat yetişir. 160 kalem bir eksik var. Ufak tefek kalemlerde var ama şehir olarak bu eksikleri gidermenin gayretlerini gösteriyoruz. Herkes gayret gösteriyor. Gayretler var. Şehir olarak herkes üzerine düşeni yapıyor ve stadı yetiştirmek istiyor.”

“B PLANIMIZ VAR”

Gevrek, Osmanlıspor ile Malatya’da karşılaşmak istediklerini belirterek, “Tabi ki bizim bir yerde oynamamız lazım. Bizim ilk maçımız çok önemli. İlk maçımıza da kendi sahamızın yetişmesi için gayret gösteriyoruz. Seyircisizde olsa kendi sahamızda oynamak istiyoruz. Seyircisiz oynanmasıyla ilgili de federasyona bir başvurumuz oldu. İnşallah başvurumuz olumlu sonuçlanır. İlk maç önemli ama ilk düşüncemiz maçımızı kendi sahamızda oynamak. İnşallah olur. Olmazsa tabi ki B planımız var. Eski stadın (Malatya İnönü Stadı) futbol oynamaya elverişli. Zemin olarak yeni stadın zemininin iyileştirilmesi gerekiyor. İnşallah en kısa sürede bakımı yapılır. Bir aydan daha az bir süre kaldı. Stadın yetişmesi için bütün gayretleri gösteriyoruz. Yetişmez ise İnönü Stadı ya da başka bir yer mi onu ilerleyen günlerde değerlendireceğiz” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

28 yorum yapılmış

  • Michail (6 yıl önce)
    Malatya derebeyleri taraftarlarina cok iş düşüyor belediyeyi protesto edin vekilleri protesto edin ve akp ye oy veren bu kadar insana bu yapilir mi tek faliyetimiz malatyaspor onada bu yapilmaz bu ister istemez futbolcularin oyununada etki edecek yazikk 1.lige devam
    0
    0
    Yanıtla
  • Emirhan (6 yıl önce)
    Malatya Milletvekileri ne ise yararsiniz yaziklar olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (6 yıl önce)
    Malatya sahipsiz. Malatyaspor'u bitiren zihniyet aynısını Yeni Malatyaspor'a da yapacak gibi görünüyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (6 yıl önce)
    C planıda varmış Yeşiltepe'de oynanılabilir apk ye oy vermiş biri olarak oyumu haram ediyorum eğer malatya Akp her şeçimde oy veriyorsa sizde karşılığını verin eşkişehir son referandumda hayır çıktı ama adamların stadı 1 sene de bitti ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı 44 61 01 (6 yıl önce)Emre isimli kullanıcı yorumuna
    vallahi doğrusun hemşerim. hep akpye veriyoruz diye çantada keklik görüyolar hizmet yapmıyolar. seçim zamanı aman mhpye oy kaptırmayalım diye tüm köyleri geziyolar toprak yol asfalt yapıyolar sonra ortada yoklar... aha stat yapılmamış.. yazıklr olsun... buraya yazıyorum gene istanbula gidecek takım kesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • abayram (6 yıl önce)
    Bu stadın yapımına Afyon ve Uşak standardıyla birlikte başlandı. onlar bitireli 3 yıl oldu biz daha şurası eksik burası fazla diyoruz. gerçi afyon ve uşak süper ligde Malatya 3 ligde acelemiz yok.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Maçları Ankara'da osmanlının stadında oynayalım, madem bitmiyor bu sefer Ankara'da oynasınlar. Seneye İzmir'de oynarız. Onların yeni statları biter zaten. Ben bu stattan ümidimi kestim.
    0
    0
    Yanıtla
  • CENGİZ (6 yıl önce)
    ben size söyleyeyim bu stad ne zaman bitecek...bu stad bu kafayla süperlig maçı göremez..bu stad görse görse malatyaspor tekrar 1.lige düştüğünde 1.lig maçlarını görebilir..yani daha birkaç yıl sonra hizmet verebilecek düzeye gelir...çünkü sorunu çözecek kafalar da süperlig kafası ve havası yok...
    0
    0
    Yanıtla
  • Yaser (6 yıl önce)
    Malatya'da iyi yönetilen bir kurum ya da süreç var mı? Ah malatyam vah malatyam...
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Meydanlarda.nutuk.atan.akp.vekileri..8.yilldan. Beri.stadi.bitiremediniz.maclarin.baslamasina.28. Gun.kaldi.boyle.giderse..maclara.yetismiyecek
    0
    0
    Yanıtla
  • Ndiaye (6 yıl önce)
    Bu haberi okuduktan sonra Malatyalı olduğum için kendimden utandım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cenk (6 yıl önce)
    Eski stadımızın kale ve koltuklarını hatıra olarak söküp alan arkadaşlar,aldıklarınızı geri getirin.?Öyle görünüyorki ilk devre maçları İnönü'de oynanacak .Hatta ,inönü stadındaki eksikliklerden dolayı,Yeşiltepe stadı bile lazım olabilir. Gülermisin?,Ağlarmısın?bu stadlla ilgili biridaha birisi bitti,bitecek falan demesin.Sesini hiç çıkarmasın.Sizlere hiç ama hiç inanmıyoruz.Rezalet ,Rezalet.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet aydin (6 yıl önce)
    Malatyanin yekilileri il spor mudurlugu nasil bir katkida bulunuyorlar merak ediyorum bunlar cigkofteci lokanta kurdalesi kesmekten baska ne o is yapiyorlar sanirim malatya super ligi cikti ama nuteliksiz sorumlular hala bal ligi kafasindalar yaziklar olsun yeminle yaziklar olsun eger bi hakkim varsa o hakkim uzerlerine olsun..
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (6 yıl önce)
    Birde bazıları kızıyor neden stat uefa standartlarında yapılamadı. 25 bin kişilik stat bitmedi 40 bin kişilik stat ne olurdu Allah bilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • ..Olayın rakamla ne alakası var. ne Yani stad 20000 kişilik olsaydı erken bitmiş mi olacaktı.Yada 40.000 kişilik olsaydı 2 sene daha mı devam edecekti?Kardeş koltuk sayısı artıkça sorun artmıyor .Bizimle birlikte yapımına başlanan stadların,33.000 olanı da var,40.000 olanı da var bu stadlarda nerdeyse 6-7 aydır maçlar oynanıyor.Bizim stadın daha yolları yapılmamış.Sorun koltuk sayısı değil.İlgisizlik
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (6 yıl önce)
    Stat temeli atıldı aynı temmenni stay bitti ayni temenni. Bu nedir ya 'maçımızı yeni statda oynamak istiyoruz' yeter ya artık birisi desin ki yeni statta oynayacağız. Hangi stat bu kadar muammali oldu bilen varmı. Eskisehir, Antalya, Sivas, Antep, Konya, Afyon hangisi bu sorunlari yaşadı. Ve şunu bir kez daha söylüyorum stattin ilk tanitımı yapilan proje ile şuan ki stattin hiçbir alakası yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • denizz (6 yıl önce)
    6 sene boyunca her seçimde Malatyadan en az % 60 oy alıyorlar karşılığı hala bitmeyen stad. Kimi kime şikayet edeceksin. Hizmet yok ama nasıl olsa herkes oyunu yine de veriyor böyle giderse vah hemşerilerim vah memleketim Malatya!
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyaspor (6 yıl önce)
    mısır piramitleri bile daha erken yapılmıştı.6 sene geçti stad yapamadılar. onu da geçtim stada gidecek yol yok. belediye köprülü kavşak simülasyonu yayınlayıp gösteriş yapıyor ama bırak köprüyü stadın içine girecek yer yok.bu memlekette doğru düzgün yönetici yok mu ya.nasıl bir memleket anlamadım gitti.kimse sizden farklılık istemiyor arkadaş,sadece normal iş yapın yeter.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (6 yıl önce)
    Ne stadmış, bir türlü eksikler bitmiyor.Anlaşılan yeni stadyum Osmanlı macına yetişmeyecek.O zaman İnçnü stadyumunu bakıma alın ve kale direklerini yerine koyun.Diğer yerlerde yapılan yeni stadlar bitti.Malatya'nın yeni stadı bir türlü bitmiyor.Ne demişler sanki üzerimizde ölü toprağı var.
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (6 yıl önce)
    tek kelime ile Rezalet
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent YAŞAR (6 yıl önce)
    Malatya insanı uzaktan bu kadar aptalmı görünüyor. Ama herkes layık olduğu şekilde yönetilirmiş. Bu vekiller Gençlik İl Müdürü ve diğer yetkililer Malatya halkı ile alay ediyorlar. İstifa etmek ye bir hizmettir. Anlayanlara kardeş vekil olursa işin iş bu stadyum yapılırken bir tane akıllı yokmuş ki UEFA standartlarını uygulasın. Ye kürküm ye Yazık Malatyamıza ki biz bunlara oy verip vekil yapıyoruz. En iyisi Cumhurbaşkanı binerek bunları şikayet etmek. Reise diyelimki bunlar Malatya halkının aklı ile alay ediyorlar Allah'ını seviyorsan bınları listeye alma bürokrat seçerlerse mümkünse vekil yakını olmasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Rezalet!!!! Geçen sezon son iki maç orada oynanacaktı sözde. Son yıllarda yapılan stadyumlar içerdinde en kötüsü Malatya'ya yapıldı.Yazıklar olsun! Kaç yıl omadı bitmedi,şimdi ise bitti diyorlar ama maç oynanmadan ne hale geldi.Yüz küsür kalem eksikle devredilmiş.Vah Malatyam vah ne sahipsizmişsin sen!! Bunları Malatya halkı ve taraftarı elbette unutmayacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (6 yıl önce)
    Olmaz artık ayıptır bu şehre bu millete ayıp. Vallahi reis duy sesimizi Malatyada işini eksik yapan ak satan brokrat mudur ve siyasiler var. Bu stad yüzünden güven eksiliyor.bir stadla olurmu olur. Bu konu kabak tadı verdi.Beceriksizlik.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet turan (6 yıl önce)
    gardaş son maç stada veda ediyoruz diye koltukları söküp almıştık. lazımsa geri getirek bari.sizin yapacağınız işin. sahipsiz malatya.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (6 yıl önce)
    Zemin o kadar yaramaz ki bir türlü oturmadı! Gerçekten kepazelik. Güya ,TFF 1.lig deyken son 2-3 maç burada oynanacaktı. O kadar hazırdı her şey. Sonra kıvırdılar.Zemin hazır ancak hemen oynamayalım zemin yeni yazık olur tam anlamı ile otursun dediler. Şimdi gene kıvırıyorlar işte.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tahir (6 yıl önce)
    Kesin B planı olacak, yer yapılıyor. Aferin !!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (6 yıl önce)Tahir isimli kullanıcı yorumuna
    Evet Yerini de yaptılar... ilk hafta kesin İnönüdeyiz
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet turan (6 yıl önce)
    bu ne demek şimdi? güya nisan ayında maçlar oynanacıktı da zemin iyice otursun diye beklenmişti. şimdi yeni stadın zemin problemli deniliyor. yapacağınız işe demek lazım. kepazelik.
    0
    0
    Yanıtla