SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Mahalle Toplantılarında Yeni Konsepte Geçtik"

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, mahalle toplantılarında yeni bir konsepte geçtiklerini, bununla mahallelerin sorunlarına yerinde çözümler üretilmesi hedeflendiğini kaydetti.

Babacan, mahalle toplantılarında yeni bir konsept uygulamaya başladıklarını duyurdu. Bu yeni format sayesinde mahallelerin sorunlarına daha hızlı ve verimli çözümler bulunması amaçlanıyor. Babacan, Alişar, Hatunsuyu, Kemerköprü, Hanımınçiftliği ve Hasırcılar mahallelerinde yapılan toplantıların oldukça verimli geçtiğini ifade etti.

Abdurrahman Babacan, toplantılarda izlenecek yeni yöntemi şöyle açıkladı: 

“Mahalle toplantılarımızda bundan sonra yeni bir konsepte geçtik. Sonuç alma noktasında bu yeni format çok faydalı ve verimli olacak. Buna göre, bir bölgedeki civar tüm mahalle muhtarları, mahalle başkanları ve mahalle ileri gelenlerini davet ediyoruz. Hangi ilçedeysek ilçe belediye başkanımız, ilçe belediyemizin sorumlu birim yöneticileri ve ilgili bölgelerden sorumlu belediye meclis üyelerimiz de toplantıda hazır bulunuyor.”

Toplantıya katılan diğer yetkililer hakkında da bilgi veren Babacan, şunları söyledi:

“Yine MASKİ Genel Müdürü, MOTAŞ Genel Müdürü, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı, Yol-Asfalt Daire Başkanı, beraberinde Fırat Elektrik Müdürü, Aksa Doğalgaz sorumlusu, Telekom Müdürü ve DSİ sorumlusu arkadaşlarımız toplantıda hazır bulunuyorlar.”

Babacan, toplantılarda mahalle muhtarlarının sorunlarını dile getirdiğini ve ilgili birimlerin anında çözümler sunduğunu belirtti ve şöyle dedi:

“Burada mahalle muhtarlarımız sırayla ilgili mahallenin sorunlarını ve taleplerini belirtiyor; tüm birimlerimiz de doğrudan yerinde açıklanacak hususları açıklıyor ve notlarını alıyorlar. Sonrasında da mahalle muhtarımız ve ilçe başkanımız üzerinden sürecin ne şekilde ilerlediğini kontrol ediyoruz.”

Babacan, bu yeni formatla verimlilik artışını hedeflediklerini ifade ederek, “Alişar, Hatunsuyu, Kemerköprü, Hanımınçiftliği ve Hasırcılar mahalle muhtar ve başkanları ile belirttiğimiz formatta çok verimli bir toplantı yaptık.” sözleriyle açıklamasını tamamladı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ünal (2 hafta önce)
    Hangi mahallelerin sorunları yerinde çözülüyor , bu çözüm neden konak ve gündüzbey e uğramıyor
    %100
    %0
    Yanıtla