SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Büyükşehir Belediye Lidere Direnemedi

0
Güncellendi - 2021-03-14 18:28:19
Malatya Büyükşehir Belediye Lidere Direnemedi
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 1.Lig B Grubu’nda Malatya Büyükşehir Belediyespor, Şırnak ekibi Cizre Belediye’ye evinde 3-0 mağlup oldu.

1.Lig B Grubu’nda 19.haftada Malatya Büyükşehir Belediyespor, evinde lider Cizre Belediye’yi konuk etti.

Malatya Merkez Spor Salonu’nda oynanan müsabakayı başhakem Fatih Yayla ile yardımcı hakem Mustafa Yalkı yönetti.

Müsabakanın birinci setine Cizre Belediye’nin sayılarıyla başlandı (0-2). İlk bölümde 4-1’lik üstünlüğü yakalayan Şırnak ekibi, farkı koruyamadı ve Malatya Büyükşehir Belediyespor farkı 1’e indirerek, skoru 4-5’e getirdi. Cizre Belediye sonraki bölümde skoru 10-4’e getirirken, teknik molaya 12-8 üstün gitti.

Teknik mola dönüşü iki takım karşılıklı sayılar üretti. Cizre Belediye sonraki bölümde 4 sayılık üstünlüğü yakaladı (13-17). Malatya Büyükşehir Belediyespor, farkı 2’ye düşürmeyi başardı (15-17) ancak sonrasında Cizre Belediye’nin üst üste sayılarına engel olamayınca skor 15-20’ye geldi. Şırnak ekibi, hiç geriye düşmediği seti 25-21 kazandı ve müsabakada 1-0 öne geçti.

Müsabakanın ikinci setine Malatya Büyükşehir Belediyespor’un sayısıyla başlandı. İlk bölüm iki takımın karşılıklı ürettiği sayılarla geçildi (3-3). Malatya Büyükşehir Belediyespor, üst üste ürettiği sayılarla sette 7-3’lük üstünlüğü yakaladı. Cizre Belediye farkı 1’e kadar düşürdü (9-8). Şırnak ekibi 11-11’lik eşitliği yakalarken, teknik molaya da 12-11 üstün gitti.

Cizre Belediye teknik moladan sayıyla döndü (11-13). Malatya Büyükşehir Belediyespor oyunda eşitliği sağlarken (14-14) Cizre Belediye üst üste bulduğu sayılarla skoru 14-18’e getirdi. Son bölüme 20-23 üstün giren Cizre Belediye, seti 25-20 kazanarak, müsabakada durumu 2-0’a getirdi.

Müsabakanın üçüncü setine Cizre Belediye 3-0’lık bir seriyle başlarken, Malatya Büyükşehir Belediyespor, üst üste bulduğu 2 sayıyla skoru 3-2’ye getirdi. İlk bölümde 9-4’lük üstünlük yakalayan Şırnak ekibi, teknik molaya 12-6 üstün gitti.

Teknik moladan iyi dönen Cizre Belediye, sette 15-6’lık bir üstünlük yakaladı. Şırnak ekibi sonraki bölümde 10 sayılık fark yakaladı (9-19). Üçüncü sete ağırlığını koyan Cizre Belediye, seti 25-11 üstün tamamladı ve müsabakayı 3-0 kazandı.

1.set: 23 dakika 25-21 Cizre Belediye

2.set: 27 dakika 25-20 Cizre Belediye

3.set: 18 dakika 25-11 Cizre Belediye.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız