SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya, Cumhurbaşkanımızı Karşılamaya Hazır"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 22 Ekim Cumartesi günü Malatya’ya gelerek katılacağı açılış programının düzenleneceği Büyükşehir Belediyesi yanındaki alanda incelemelerde bulundu.

Malatya’ya toplu açılış törenine katılmak için gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 22 Ekim Cumartesi günü saat: 14.00’de Büyükşehir Belediyesi yanındaki tören alanında yatırım ve hizmetlerin açılışlarını gerçekleştirecek. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberinde AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ve AKP İl Başkanı İhsan Koca ile birlikte törenin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.

Merkezi yönetim ve yerel yönetimlerle birlikte birçok tesisin açılışını gerçekleştirecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan 5 milyar liranın üzerindeki yatırım ve hizmetlerin de açılışlarını gerçekleştirecek. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Kuru Kayısı Lisanslı Depo, Altay Kışlası Yatakhanesi ve Sosyal Tesisleri, Yemek ve Ekmek Fabrikası, Fuar ve Kongre Merkezi, Kent Meydanı gibi 30 yatırım ve hizmetin açılışları da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilecek.

Toplu açılışların yapılacağı tören alanında incelemelerde bulunan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Sayın Cumhurbaşkanımızın Malatya’da yapımı tamamlanan yatırımların açılışını yapacağı alanda incelemelerde bulunduk. Cumartesi günü Sayın Cumhurbaşkanımız saat 14.00’de şehrimize teşrif edecekler. Malatya Sayın Cumhurbaşkanımızı karşılamaya hazır. Tören alanımız hazır ve arkadaşlarımız yoğun bir çalışma içerisindeler. Sayın Cumhurbaşkanımız bir dizi açılışlar gerçekleştirecekler. Malatya Reisin yanında ve Beydağları gibi arkasındadır. İnşallah hemşerilerimiz tören alanının yapılacağı meydanda sadece Türkiye’ye değil dünyaya Türkiye’nin birlik ve beraberlik mesajını verecektir. 7’den 70 bütün hemşerilerimizi açılış törenimize davet ediyoruz” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Kadir (1 yıl önce)
    Yağlı parlak janjanlı cümleleri geçelim de reis bi tökezlese en başta Malatya sırtını döner..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kayısı adam (1 yıl önce)
    Bu sefer malatya da çok kan kaybedecek akp öyle görünüyor.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • malatyam (1 yıl önce)
    bu vekillerle devam demez inşallah sayın cumhurbaşkanımız malatya cumhurbaşkanını seviyor cuhur başkanımızda malatyayı seviyorsa bu ekibi değiştirir belediyelerde dahil.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Bulent (1 yıl önce)
    Zihniyet o kadar saglamki adamlarda gündüz mesai saati icinde sehrin ana artelini trafige kapatip calisma soruyorlar ben bir vadandas olarak soruyorum geceye su mu çıkmıştı neden gece yapilmaz bu isler
    %100
    %0
    Yanıtla
  • hasan (1 yıl önce)
    eğer belediye böyle hizmet edecekse cumhurbaşkanı ayda bir malatya ya gelsin. çevre yolundaki 2 yıllık asfalt yamalıkları düzlenerek doğru düzgün asfaltlandı. havaalanına kadar yolu yıkadılar. hiçmi kimse bunları söylemeyecek cumhurbaşkanına.
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Valla bir sürü kazaya sebep olan 2 yıldır hiçbir vali ve vekilin müdahil olmadıgı yamalar bozukluklar 1 haftada yapildi Allaha havale ediyoruz yetkilileri, Cumhurbaşkanı gelince yapın ama normal zamanda insanlara eziyet etmeyin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Keşke birde elazığ tarafından gelse oralarda düzelir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Emre (1 yıl önce)
    Evren liderimiz gelecek diye şehrin her yerine barikat doldurmuşlar :D Yüzde 70 oy aldığınız şehirden bu kadar çekinilmesine gerek yok
    %75
    %25
    Yanıtla
  • sana evren lideri olarak siyasilerimi öğrettiler.
    %42
    %58
    Yanıtla
  • Ozan (1 yıl önce)
    Malatyaymış bizim temsilcilerimiz güya Malatya halk gösterecek hiç şüphesiz tamamı devamı .
    %61
    %39
    Yanıtla