SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya İl Müdürlüğüne Atandı ve Göreve Başladı

Malatya İl Müdürlüğüne Atandı ve Göreve Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğüne atanan Alil Laloğlu, görevine başyladı.

Malatya Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü iken, “Almanya’ya gri pasaportla adam gönderme” soruşturması nedeniyle görevden el çektirilen,  24 Ocak Depremi sonrasındaki bina yıkım ihaleleri nedeniyle hakkında soruşturma izni verilen ve dava açılan Fikret Onhan’dan sonra Gaziantep İl Müdürü Hasan Alan Malatya İl Müdür Vekili olarak  atanmıştı. Malatya'da görevden alınan Fikret Onhan bir süre sonra Karaman il müdür vekili olarak görevlendirilmişti.  

Hasan Alan yeniden Gaziantep il Müdürlüğüne atanırken, Malatya’ya ise Erzurum İl Müdür Vekili Ali Laloğlu getirildi.

Malatya Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdür Vekili Ali Laloğlu görevine başladı.  

Ali LALOĞLU  KİMDİR? 
1968 yılında Erzurum İline bağlı Çat İlçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Çat İlçesi’nde tamamladı. 1992 yılında Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu.

1997 Yılında Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü emrinde Sınıf Öğretmeni olarak göreve başladı. 2001 yılında (Mülga Bayındırlık ve İskân Müdürlüğü) Erzurum Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne İnşaat Mühendisi olarak naklen atandı.

2001 – 2012 Yılları arası Yapım Şube Müdürlüğü emrinde Kontrol Mühendisi olarak görev yaptı. Bayındır Memur-Sen Kurucu Başkanlığı görevlerinde bulundu. 2012 – 2014 Yılları arası Yapım Şube Müdürü olarak görev yaptı.

2014 Yılında Erzurum Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcılığına vekâleten atandı. 31.08.2015 Tarihinde İl Müdür Yardımcılığı görevine asaleten atandı.

Bakanlığın 19.10.2020 tarihli ve 220994 sayılı Olurları ile Erzurum Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak vekâleten atandı.

Evli ve iki çocuk babasıdır.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • İbrahim aydın (2 yıl önce)
    Hoş gelmiş sefalar getirmiş başarılar dilerim.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mltykrl (2 yıl önce)
    Oturuşa bak.sanki babasının bakkal dükkanında oturuyor.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Ünal (2 yıl önce)
    Bu telefonlar çıktı çıkalı ,çok bilmiş herşeye salça olan,işi olan da, olmayan da bu tür haberlere yorum yapan, herşeyi siyasete alet eden bir kesim var, yazık size gerçekten.Durun bakalım adam yeni gelmiş,tanımadığınız bilmediğiniz bir kişi hakkında atıp tutmak çok kolay, vay efendim neymiş adamın oturuşu şöyle böyle,ne var kardeşim adamın oturuşunda,ne yapsın amuda mı kalksın,hazır oldamı beklesin. Klavye milliyetçileri,çok bilmiş tayfası.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Qariban (2 yıl önce)
    Mekanın sahibi geldi demiş müdür beg
    %78
    %22
    Yanıtla
  • berk (2 yıl önce)
    devlet adabı, saygınlık, tevazu, herşey bitmiş
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Memleket Meselesi (2 yıl önce)
    Malatya da bir tane adam kalmadı herhalde. Bu adam gibi benim bildiğim çok sayıda sınıf öğretmenliği yapan mühendis var bir çoğuda Malatya sevdalısı. Ama baştakiler bu adamı o koltuğa layık gören liyakat nedir bilmeyenler Malatya sevdalısı değiller. Koltuğun ebedi sahibi gibi oturmuş adam valla helal olsun.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Av. Selahattin Sarıoğlu (2 yıl önce)
    Müdür bey Malatya’mıza hoş geldiniz. Yeni göreviniz hayırlı, uğurlu olsun.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Mehmet4420 (2 yıl önce)
    Sayin il müdürünün oturusundan belli ki arkası sağlam. Galiba makamlarin, mevkilerin gelip geçici olduğunun farkında değil ki Makamın sahibi gibi oturmuş.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Kamil kan (2 yıl önce)
    Müdür malatya lı olsa çok şaşırırdım işsizlikten kendi memleketimizi terk ettik buna sebep olanları Allah a havale ediyorum belediye lerde kurumlarda adıyaman baskil palu bingöl diyarbakırlı dolu
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Kemal (2 yıl önce)
    O oturuş şekli o gülüş de nedir ...devletin koltuğunda kaykinarak oturmak da nedir...
    %86
    %14
    Yanıtla