SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya Kayısısı Çok Farklı'

A- A+ PAYLAŞ

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, bebeklere gıda takviyesi için kıyılmış kayısının çok önemli olduğunu bildirdi.

Malatya'da gıda konusunda verdiği konferans sonrasında kayısı ile ilgili olarak açıklamada bulunan Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu,"Kayısı gerçekten Türkiye'de yerini bulamamış, iyi tanıtılmamış. Malatya kayısısının özellikleri kendisine özgüdür. Gerçekten çok farklı" dedi.

Kayısını çocukların sağlıklı beslenmesinde çok önemli bir gıda olduğunu ifade ederek, "5. ve 6. aydan sonra bebeklere kıyılmış kayısı çok rahatlıkla besin ve gıda takviyesi olarak verebileceğiniz mükemmel bir ürün" şeklinde tavsiyede bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız