SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Merkezli 7 İlde FETÖ Operasyonu

0
Güncellendi - 2018-12-13 03:42:14
Malatya Merkezli 7 İlde FETÖ Operasyonu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya merkezli Kütahya, Düzce, Adana, Diyarbakır, Bolu ve Şırnak olmak üzere 7 ilde FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün TSK yapılanmasına yönelik operasyonda 5’i muvazzaf olmak üzere toplam 7 astsubay yakalanarak gözaltını alındı. Son dönemde gözaltına alınan şüpheli askeri personellerin büyük çoğunluluğunun Etkin Pişmanlık Hükümlerinden Yararlanarak itirafçı olması nedeniyle örgütün TSK içindeki yapılanmasında çözülme yaşanıyor.

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı’nin  FETÖ/PDY silahlı terör örgütün TSK yapılanmasına yönelik soruşturması kapsamında Malatya İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şubesi ekiplerince Malatya merkezli olmak üzere Kütahya, Düzce, Adana, Diyarbakır, Bolu ve Şırnak olmak üzere 7 ilde eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi.

Operasyonda haklarında yakalama kararı çıkartılan 5’i muvazzaf astsubay ve 2’si de ihraç olmak üzere toplam 7 astsubay yakalanarak gözaltına alındı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Hacı (5 yıl önce)
    Diğer kurumlar da dolu .. sadece TSK değil..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkücü (5 yıl önce)Hacı isimli kullanıcı yorumuna
    Biliyorsan kim olduklarını söyle,ihbar et.Diğer kurumlar dolu diyerek insanları zan altında bırakma.
    0
    0
    Yanıtla