SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Otobüsü Bolu'da Kaza Yaptı, 15 Yaralı..

Malatya Otobüsü Bolu'da Kaza Yaptı, 15 Yaralı..
A- A+ PAYLAŞ

TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde 2 yolcu otobüsünün çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 15 kişi yaralandı.

Kaza, TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde Gerede ilçesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul istikametinde seyreden Rahmi B. idaresindeki 34 HJ 9095 plakalı yolcu otobüsüne, aynı istikamette seyreden Galip I. yönetimindeki 44 AFN 688 plakalı  yolcu otobüsü çarptı. Meydana gelen kazada 15 kişi yaralandı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Malatya firmasına ait otobüste sıkışarak yaralanan bir yolcu itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Kazada yaralanan 15 kişi ambulanslarla şehirdeki hastanelere sevk edildi. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle İstanbul istikametine trafik tek şeritten verildi. Araçların yoldan kaldırılmasıyla trafik tekrar normale döndü.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bolu, iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Mlt44 (3 saat önce)
    O kadar yorum yapılmış bir allahın kuluda elli yıllık betonun ne tarihi var dememiş, on beş mahalle yürüyerek yakınmış!! Zaten merkez güllük gülistanlık değil mi, hürriyet parkınada okul yapılsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Submariner (14 saat önce)
    Okuluma dokunmayın lütfen. 1968 Torna-Tesviye bölümü mezunuyum. Okulumuzdan mezun olan benim gibi bir çok arkadaşım Türk Silahlı Kuvvetlerinde , değişik sınıflarda Astsubay olarak mezuniyet sonrası Kara, Hava ve Deniz Kuvvetlerinde şerefle görev yaparak emekli olduk. TSK'nin kaynak okulları Endüstri ve Meslek Liseleridir.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Mehmet Ali (1 gün önce)
    Okulumuza dokunmayın Ş.K.Ö Malatya nın sembol okuludur ve tarihîdir
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Meral (1 gün önce)
    Can bingöl var malatya arabası değil bu plaka malatya olabilir ama malatyanın firması değil
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 gün önce)Meral isimli kullanıcı yorumuna
    Hayır Malatya arabası yaklaşık iki ay önce faaliyete başladı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (1 gün önce)Meral isimli kullanıcı yorumuna
    Çok geçmiş olsun, yaralılara acil şifalar diliyorum, araç Can Malatya turizm, yeni kuruldu büyük bir firmadan ayrılan iki ya da üç otobüsü olan bir şirket.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • mesut (1 gün önce)
    çok geçmiş olsun allah şifa versin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Özer Köse (1 gün önce)
    Ilk Önce Gecmis Olsun Yaralilara Acil Sifalar Dilerim. Ama Aklimin almadigi bir konu bu kazalar malesef Avrupanin Hemen hemen hic bir yerinde olmuyor olsada sayilari ikiyi gecmez neden benim Ülkemde üstelik yollarda artik otoban bu kazalar oluyor malesef ya söförler yorgun yada uykusuz allah yardimciniz olsun. Saygilarimla Özer Köse
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ferdi (1 gün önce)
    Aynen, Haberi alkışlıyorum. Ş.K.Ö. Binasına dokunmayın, Koruyalım. Ortak tarih oluşturmak için de, gelecek nesillere aktaralım. Gurur Tarihi kolay oluşmuyor. Bari olanı elimizde tutalım.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Turgay (1 gün önce)
    Meslek liseleri organize sanayi bölgelerine yapılmalı. Şehrin göbeğinde meslek lisesi olmaz. O yüzden bu meslek lisesi 1. yada 2. organize sanayi bölgesinde yeniden inşa edilmeli. Hem istihdam hemde iş gücü açısından bu elzemdir.
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Serdar’ül Ekrem (1 gün önce)Turgay isimli kullanıcı yorumuna
    Çok yetersiz ve zayıf birisiniz. Size bolca şehir kültürü ve şehir hafızası nasıl korunur dersi veriyorum. Ama biliyorum ki buna da bakmazsın. O yüzden , sana hadi ordan hadi ordan desem dahi, sen bunu da anlamazsın. Size 150 yıllık 200 yıllık okul ne gerek. Senin gibileri patates tarlası paklar.
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Cahil ül Ekrem Olsa Daha İyi Olurdu (1 gün önce)Serdar’ül Ekrem isimli kullanıcı yorumuna
    11 ülke gezdim senin tarif ettiğin kültürde böyle bir anlayış yok... Kültürlerini muhafaza ediyorlar ama senin düşündüğün gibi değil. Meslek lisesi atölye vb kuruluşlarla beraber olmalı çok istiyorsan git Sakarya ya bak, motorlu taşıtlar meslek lisesi var, organize sanayiye yakın, Toyota fabrikasına yakın... Cami kervansaray,han, kilise vb şehir kültürünü yansıtır çünkü sosyo kültür ama lise ya da eğitim kültürü yansıtmaz , ilim ihtiyaç olan yerde ve en iyi istifade şartlarda kurulmalı
    %46
    %54
    Yanıtla
  • çavuşoğlu (1 gün önce)
    can malatya diye firmamı varmış? ilk defa bu haberde görüyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (1 gün önce)çavuşoğlu isimli kullanıcı yorumuna
    Yeni bir firma sadece İstanbul ve Ankara istikametine gidiyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (1 gün önce)
    Geçmiş Olsun İnşaAllah
    %100
    %0
    Yanıtla