SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Otobüsü Seyir Halindeyken Yandı.. Yolcular Son Anda Kurtuldu!.

Malatya Otobüsü Seyir Halindeyken Yandı.. Yolcular Son Anda Kurtuldu!.
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Pütürge ilçesinden İstanbul’a gitmekte olan yolcu otobüsü seyir halinde iken alevlere teslim oldu. Yolcular son anda kurtuldu.

Olay saat 05.00 sıralarında İstanbul, Beşiktaş ilçesi Büyükdere Caddesi’nde bulunan 4. Levent Metrosu’nun karşısında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Malatya- Pütürge'den İstanbul’a hareket etmek üzere yola çıkan 34 BN 3044 plakalı şehirlerarası yolcu otobüsü seyir halinde ilerlediği esnada motor kısmında yanma meydana geldi. Durumu fark eden otobüs sürücüsü hemen otobüsü yol kenarına park ederek, içeride bulunan yolculardan otobüsü boşaltmasını istedi. Yolcular panik halinde apar topar otobüsten tahliye oldu. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. Olayda şans eseri can kaybı ve yaralanman yaşanmazken olay yerine gelen polis ekipleri şeritlerle yolun bir bölümünü geçici olarak trafiğe kapatarak tedbir aldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın otobüsün tamamı yanmadan kontrol altına alınarak söndürüldü. Otobüsün söndürülmesi sonrası yol tekrar araç trafiğine açılmaya başladı.

Yangın esnasında otobüste yolcu olarak bulunan ve büyük panik yaşayan Erdal Parlak yaşadıklarını şöyle anlattı:

“Araba yolda 1-2 defa arıza yaptı. Çok fazla eşya vardı, bunun neticesinde herhalde bir duman oldu. Başta orta kapı açılmadı ama sonradan arkadaşlar açtılar. Çok şükür en azından çoluğumuza, çocuğumuza bir şey olmadan kurtulduk. Bir problem olmadı. Şoför arkadaşlar da yardımcı oldular. Daha dikkatli olabilirlerdi, çok fazla eşya yüklemeyebilirlerdi. Malatya’dan buraya gelirken de ufak tefek 1-2 olay yaşadık. Bu kadar eşya yüklemenin bize zarar vereceğini, arka koltuklara bir şey koyulmaması gerektiğini söyledim ama arkadaşlar çok dikkate almadılar. Şimdilik iyiyiz. Bir problem olmaz inşallah. Otobüste 35 kişi vardı. Malatya’dan İstanbul’a yolculuk yapıyorduk.”

Polis ekipleri yaşanan olayla ilgili inceleme başlattı.

malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Zafer (1 ay önce)
    4.Levent metrosu Pütürge yakınlarında mı?!!!!! Otobüs zaten İstanbul'a ulaşmış. Sn.Editör,lütfen biraz özen gösterelim. Bu arada büyük geçmiş olsun.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • turan (1 ay önce)
    Bu haberi yazanı tebrik etmek lazım.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • İbrahim (1 ay önce)
    Allah kimseye kaza bela vermesin Allahtan kimsede bir can kaybı yok ama eşyanın fazla olması ile olacak bir yangın değil bence bu araçlarda kronik bir sorun çünkü yanma olayını çok duyuyoruz otobüslerde
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Sule (1 ay önce)
    Bu nasıl bir anlatım! anlamak için iki defa okumak mantık yürütmek gerekiyor.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Pütürge den çıkmış İstanbul'a gidene kadar 2 defa yolda arıza vermiş Beşiktaş da araç yanmış neyi anlamadınız
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Bülent (1 ay önce)
    Hangi firma
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Kayısı Kent
    %86
    %14
    Yanıtla