SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Şehitlerini Gözyaşlarıyla Uğurladı

0
Güncellendi - 2016-12-14 08:08:04
Malatya Şehitlerini Gözyaşlarıyla Uğurladı
A- A+ PAYLAŞ

İstanbul Beşiktaş’taki Vodafone Arena Stadyumu’nun hemen yanında bombalı araç ve intihar bombacısı tarafından düzenlenen hain terör saldırısında şehit düşen Polis Memurları Okan Doğan (22) ile Hamdi Dikmen (28) Malatya’da gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Hain terör saldırısına iki şehit veren Malatya’da gözyaşları sel oldu. Malatyalılar, şehitlerini uğurlamak için Şehir Mezarlığı’na akın etti.

Cenaze törenine; Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya Valisi Mustafa Toprak, AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, AKP Malatya Milletvekilleri Nurettin Yaşar, Mustafa Şahin ve Taha Özhan, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Emniyet Müdürü Ömer Urhal, İl Jandarma Komutanı Albay Şerafettin Yılmaz, askeri ve mülki erkan, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, şehitlerin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İLK GÖREV YERİYDİ

İki yıllık polis memuru olan şehit Okan Doğan, ilk görev yeri olan İstanbul’da, hain terör saldırısında şehit düştü.

Ailenin tek erkek çocuğu olan Şehit Doğan’ın babası Yusuf Doğan, Güle güle git oğlum. Sen hiçbir zaman beni üzmedin. Mekanın cennet olsun. Kurban olayım ben sana yavrum” diyerek, ağıt yaktı ve oğlunun naaşını öptü. Şehidin annesi ve kardeşleri tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

Şehit Okan Doğan’ın cenazesi, Şehir Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazı sonrası şehitlikte toprağa verildi.

ÜÇ AY ÖNCE GÖREVE BAŞLADI

Bekar olan Çevik Kuvvet polis servisinin şoförlüğünü yaptığını öğrenilen şehit Hamdi Dikmen’in 3 ay önce göreve başladığı ve ilk görev yerinin İstanbul olduğu öğrenildi.

Babası Abuzer Dikmen’in 15 yıl önce vefat ettiği ve bekar olduğu öğrenilen şehidin annesi Elif Dikmen ve kardeşleri tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

Şehit Hamdi Dikmen’in cenazesi, Şehir Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından baba ocağı olan Battalgazi İlçesi Alişar Hurçunlupınar Mahallesi’nde toprağa verildi.

Burhan Karaduman - Ferdi Durdu / Yeni Malatya Gazetesi - Malatyahaber.com- AA

sehitler

img_0111 img_0128 img_0140 img_0276sehit1

sehita1

sehita2

sehitt

sehit3

sehit4

sehit5

sehit6

sehit7

sehit8

sehit9

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

25 yorum yapılmış

  • Çağlar Torun (7 yıl önce)
    Türk milleti bu oyunu bozacaktır. Şehitlerimize allahtan rahmet diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • halim (7 yıl önce)
    bir çocuğumuz var oda şehit oluyor biz azaldıkça suriyeliler burda çoğalıyor eğerki vatandaşlık verrilir iş verilirse hakkım helal olmasın bu insanlara bende gaziyim bu vatana kol bacak verdim
    0
    0
    Yanıtla
  • YURTTAŞ (7 yıl önce)
    YÜCE ALLAH DAN temennim bu bedduamı RESULLULAH EFENDİMİZİN HÜRMETİNE KABUL ETSİN AMİN İNŞALLAH o terörü ve yandaşlarının gündüzünü gecesini hüsrana uğratsın perişan etsin kahretsin sana güveniyoruz YA RAB müjdeli haberler bizlere nasip et onların tüm bedenlerine acı ver lütfen onları bozguna uğrat KABENE ZARAR vermeye gelen pislikleri nasılki ebabil kuşların ile bozguna uğrattın bu terörü ve yandaşlarını bozguna uğratılması için ebabil kuşlarını bekliyoruz ve bizlerede intikamlarımızı almayı nasip et YA RAB YA ERHAMER RAHİMİN YA KAHHAR CELLE CELALÜH acımızı dindir YA RAB MEDET YA RESULALLAH MEDET YA İMAM AZAM EBU HANİFE MEDET YA ABDULKADİR GEYLANİ HAZRETLERİ tüm sevdiğin kullarının hürmetine bizlere yardım et lütfen AMİN. DEĞERLİ kardeşlerim fidanlarımız bu karda kışta yağmurda toprak altında FATİHALAR İHLASLAR ile analım lütfen unutma unutturma MALATYAM TÜRKİYEM.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cahit (7 yıl önce)
    ŞEHİT HAMDİ DİKMEN KARDEŞİM BENİM KÖYLÜM Dİ YAZIN DOĞALGAZ TESİSATİ ÇEKERKEN MUHABET ETME İMKANİM OLMUSTU.ANLAYACAGİNİZ GARİBAN,FAKİR,GECİM DERDİNLE YANİP KAVRULAN BİR KARDESİMİZDİ.SEREFSİZLER,KOPEKLER NE İSTEDİNİZ ASLAN PARCALARİNDAN.NASİL KİYDİNİZ KOCA KOCA BEDENLERİ PARAMPARCA EDİP TABUTLARA KOYDURDUNUZ.SUCLARİ VATANA DEVLETE KISACASI BİZLER RAHAT BİR HAYAT SURELİM DİYE KENDİLERİNİ BİZİM İCİN FEDA ETTİLER.SEREFSİZ PKK KÖPEKLERİ İNŞALLAH SİZLERDE BUNUN BEDELİNİ ODEYECEKSİNİZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahim çelik (7 yıl önce)
    siz bu Kurban olduğum ay yıldızlı bayrağın yere düşmemesi için kendinizi feda ettiniz mekanınız cennet olsun peygamberimiz kucak açmış sizi bekliyor toprak sizi sıkmasın bedrin aslanları Türk milletinin başı sağolsun
    0
    0
    Yanıtla
  • NİL (7 yıl önce)
    bu kalleşliği yapanları artık islahını değil kahrolmalarını diliyorum.yakınları kadariçimiz kan ağladı.rabbim yakınlarına sabır versin. hepimizin başı sağolsun.bu hainlerin allah belalarını versin inş.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (7 yıl önce)
    Sehitlere,allahtan,rahmet,diliyorum aillerine Sabir,diliyorum,
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (7 yıl önce)
    Yüreğimiz parçalandı ey koca yiğitler Allah rahmet eylesin mekanınız cennet olsun yakınlarına sabırlar versin
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (7 yıl önce)
    şehitlerimizin mekanları cennet olsun. ruhları şad olsun. geride kalanlarına da Rabbim sabır versin
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Kadıoğlu (7 yıl önce)
    Şehit yavrularımıza Allah dan rahmet diler ailelerine ve Türk milletine sonsuz sabırlar dilerim. Yaralı yavrularımıza kardeşlerimize de acil şifalar dilerim. Milletimizin başı sağ olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Elazığlı kardeşiniz (7 yıl önce)
    Allah rahmet etsin.Rabbim geride kalanlara sabır versin.Gün birlik günü,gün kardeşlik günü..
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (7 yıl önce)
    Şehitlerimize Allahtan rahmet dilerim.Başta yakınları olmak üzere,milletimizin başı sağ olsun.Allah sabır ve metanet versin.Bu arada bir çok ildeki şehit haberleri TV'lerde canlı bağlantı yada ana haberlerde geniş yer alırken Malatya'dan her olayda olduğu gibi yine tık yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bütün haberlerde vardı aç bi daha bak bari böyle bir günde fitne ayma ortaya sinan
    0
    0
    Yanıtla
  • kalkan (7 yıl önce)
    Allah rahmet etsin Mekanları cennet olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan Aslan (7 yıl önce)
    Allahım sen mekanlarını cennet eyle geride kalan ailesi ve yakınlarına sabırlar ver yaa RABBİİ:'(:'(
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa cengiz (7 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanları Cennet olsun inş
    0
    0
    Yanıtla
  • aysel (7 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin allah sabır versin
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiyekolik (7 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin bu gencecik kuzulara.allah buna sebep olanlarida kahhar sifatiyla kahri perisan etsin insallah.Sayın cumhurbaşkanım İDAM İDAM İDAM...
    0
    0
    Yanıtla
  • Alparslan Turan (7 yıl önce)
    Türk milleti bunu yapanların yanına bırakmayacaktır inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Volkan (7 yıl önce)
    Rabbim rahmet eylesin.rabbim basta ailesi olmak uzere milletimize sabir versin.icimiz yandiii insallah yapanlarin koku yanar...off
    0
    0
    Yanıtla
  • Ejder Genç (7 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin başımız sağolsun Mekanları cennet olsun inşallah.Allah ailelerine sabırlar versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • HALİL (7 yıl önce)
    ALLAH MEKANLARINI CENNET ETSİN. SEVENLERİNİN BAŞI SAĞ OLSUN. KİM Kİ BU ÜLKEYE ZARAR VERİP KÖTÜ GÖZLE BAKIYORSA ALLAH BELASINI VERSİN.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali yenier (7 yıl önce)
    Allah rahmet etsin mekanları cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • ft44 (7 yıl önce)
    allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • sibel (7 yıl önce)
    Yürek dayanmıyor. Bizler tanımadığımız halde perişan olduk. Rabbim ailelerine sevenlerine sabır versin :((((((
    0
    0
    Yanıtla