SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Yeni Bir Destan Yazacak"

0
Güncellendi - 2019-02-14 05:15:08
A- A+ PAYLAŞ

AKP'Lİ BAŞKAN ADAYLARI BİRARAYA GELDİ.. Battalgazi Belediye Başkanı ve AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan ile AKP’nin 11 ilçe belediye başkan adayı, AKP İl Başkanı Av. İhsan Koca’nın katılımı ile bir araya geldi. Yapılan değerlendirme toplantısı sonrası konuşan Başkan Gürkan, 31 Mart yerel seçimlerinin önemine dikkat çekerek, “İnşallah Malatya yeni bir destan yazacaktır” dedi.

AKP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gürkan ile AKP’nin 11 ilçe belediye başkan adayı, AKP İl Başkanı Av. İhsan Koca’nın katılımı ile bir araya gelerek, yapılan ve yapılacak olan çalışmaları değerlendirdi.

Değerlendirme toplantısı sonrası konuşan İl Başkanı Av. İhsan Koca, vatandaşlarla gönül bağını güçlendirmenin gayreti içerisinde olacaklarını belirterek, “Saha çalışmalarımızı değerlendirmek, hem de önümüzdeki seçim programını konuşmak üzere bir araya geldik. İnşallah önümüzdeki günlerde kampanyamızı yoğunlaştırarak tüm hemşehrilerimiz ile gönül bağımızı kurmaya, güçlendirmeye gayret edeceğiz, devam edeceğiz. Ben şimdiden tüm belediye başkan adaylarıma çalışmalarında başarılar diliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı ve AKP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gürkan ise, 31 Mart’ta Türkiye’nin önemli bir seçime gittiğini belirterek, bu seçimlerde Malatya’nın yeni bir destan yazacağını söyledi. Başkan Gürkan, “Sahada yapılan çalışmaların genel değerlendirilmesi ilgili ilçe belediye başkan adaylarımız ile yapıldı. Bundan sonraki süreçte neler yapabileceğiz, yol haritamız nedir, 19 Şubat'tan sonra aktif sahaya çıkmamızdan sonraki çalışma usullerimiz ve toplumla ilgili yol haritamızın belirlenmesi noktasında bir değerlendirme toplantısı yapıldı. İnşallah bu değerlendirme toplantısının akabinde, arkadaşlarımız sahaya inecek, bizlerde il teşkilatımızla ve büyükşehir adayı olarak ilçelerimizin her aşamadaki toplantılarına katılmaya gayret edeceğiz. Netice itibari ile 13 ilçemizin 13'ünü (AKP 11 ilçede aday gösterirken, Hekimhan ve Kuluncak'da aday çıkarmayıp, MHP adayını destekliyor) de almak noktasında azami gayret ve çabayı göstereceğiz. Ben yola çıkan bu takımdaki arkadaşlarımızın hepsine başarılar diliyorum. İnşallah Malatya yeni bir destan yazacaktır. Bu destanda hakikaten Türkiye'de ses getirecek bir destan olacaktır. Ben tekrar 31 Mart seçimlerinin başta AK Partimize, ülkemize, Malatya'mıza ve ilgili ilçelerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Arkadaşlarımızın bu değerlendirme toplantılarına katılımını sağlayan başta İl Başkanımıza ve katılım ile bizzat kendileri buraya gelerek gerçekleştiren Belediye Başkan adaylarımıza teşekkür ediyorum. Allah yolumuzu açık etsin, aydınlık etsin” diye konuştu.

Toplantıya, Gürkan ve İl Başkanı Koca'nın yanı sıra ilçe başkan adayları; AKÇADAĞ Mustafa Kırteke, ARAPGİR Rıza Murat Türksoy, ARGUVAN Ahmet Eren, BATTALGAZİ Osman Güder, DARENDE İsa Özkan, DOĞANŞEHİR Vahap Küçük, DOĞANYOL Hakan Bay, KALE Murat Koca, PÜTÜRGE Mikail Sülük, YAZIHAN Nevzat Öztürk, YEŞİLYURT Mehmet Çınar katıldılar.

Kale Belediye Başkan Adayı Murat Koca, toplantıya gecikmeli katıldığı için toplantı öncesi çekilen toplu fotoğrafta yeralmadı.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Kılıçarslan (5 yıl önce)
    Ahmet beyin görüşüne katılmak mümkün değil TAM TERSİ parti sayesine aday olabiliyorlar,yoksa hiç bir icraatleri yok,herkes olanı görüyor,kendileride biliyor.....................
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (5 yıl önce)
    başrolde ,cüneyt arkın olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    SAHİPSİZ MALATYAM Turgut Özal,Korkut Özal,Hasan Celal Güzel,Galip Demirel,Metin Emiroğlu,Recai kutan,Ahmet Münir Erkal,Mehmet Yaşar Çerçi gibi , Türkiye Ekonomisinde çığır açan,Malatyanın ufkunu genişleten değerli insanlar yetiştiren Malatyamızda,Malatyalı olan Mühendisler,Mimarlar,akademisyenler,İş adamları varken MALATYALI OLMAYAN ADAYLARIN gösterilmesine yazıklar olsun.Malatyalı bir hemşerimizin komşu bir ilimizde başkan adayı değil,meclis üyesi bile yapmazlar. RANT hesaplarımı yapılıyor acaba. Yeşilyurt Belediyesine alınan memur ve işçilere bakın,kaç adet Malatyanın öz evlatları var. Malatya tarihinde görülmemiş komşu illerin adaylarını görüyoruz.Malatyamıza ve halkımıza yazık oluyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • MERVE (5 yıl önce)
    BAŞKANLARIM ALLAHNINIZA KURBAN OYUMUZ PARTİYE DEĞİL SİZLERE HALKIN ADAMLARINA
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (5 yıl önce)
    VAHAP KÜÇÜK VE mehmet Çınar hariç size oy verilmez...
    0
    0
    Yanıtla
  • Aspuzulu (5 yıl önce)
    Selahattin Başkan sen milletin adayısın.Milletin taleplerini yerine getir ki bir daha milletin karşısına rahat çıkabilesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • behlül (5 yıl önce)
    başkan çok iyi ya baksana kurmayklarına hepsi ok gibi dizilmiş ne kadar düzenli tertipli helal başkana ya
    0
    0
    Yanıtla
  • RAMBO (5 yıl önce)
    Kravatları MHP yi temsil ediyor cumhur ittifak ortaklarının
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (5 yıl önce)
    Meclis ayrı başkanlık ayrı
    0
    0
    Yanıtla
  • Acar (5 yıl önce)
    Meclis üyeliği adayları da ilçe adayları gibi masallah kusursuz bu listelerle yüzde 90 oy oranı olur bence.
    0
    0
    Yanıtla
  • ALPEREN (5 yıl önce)Acar isimli kullanıcı yorumuna
    Meclis üyeliğinde mhp ye verilmeli, ortak değilmiyiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı olan hemsehrim selahattin bey dışında bu partiye oy ,moy yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Faik (5 yıl önce)
    Selahattin beye vereceğim.Akp ye değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • deli ibrabim (5 yıl önce)
    Destanı selahattin başkan yazacak. Sakın akp üstüne alınmasın. İlçe sonuçları açıklanınca anlarsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Banazili (5 yıl önce)
    Selahattin başkanım sizi sevdigimizden oy veriyoruz partiye değil milletimizin de sizden beklediği belediye ve kurumlarındaki haksızlıkları bitirmemiz saltanatlarina son vermeniz
    0
    0
    Yanıtla