SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da Yeni Yılın İlk Bebeği

0
Güncellendi - 2019-01-03 02:50:20
Malatya'da Yeni Yılın İlk Bebeği
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da yeni yılın ilk bebeği 00.08’de dünyaya geldi. 3 kız çocukları bulunan Raziye-Ünal Kızılarslan çiftinin 3 kilo 130 gram ağırlığında doğan 2019’un ilk bebeği olan 4. kızlarına Fatma Nisa adı verildi.

Malatya’da yeni yılın ilk bebeği Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beydağı Kampüsü'ndeki Kadın ve Çocuk Hastanesinde dünyaya geldi. 00.08’de dünyaya gelen bebeğe Fatma Nisan adı verildi

Dördüncü çocuğunu dünyaya getiren 39 yaşındaki Raziye Kızılarslan, "3 kızım vardı, bu dördüncü kızım oldu. Kızlarım güzel ve akıllı inşallah yeni doğan kızımda öyle olur. Allah herkese bu duyguyu yaşatsın” dedi.

Kızılarslan, 4 kızının olduğunu rüyasında gördüğünü belirterek, “Hekimhan'dan beni 112 Acil Servis ekipleri getirdi. Kar yağışı vardı, üçüncü kızımda ambulansta doğdu. 2019 yılının ilk bebeği oldu, inşallah kaderi de güzel olur. Kızım şanslı, sizlerle de tanıştı, adı da Fatma Nisa. Hem peygamber efendimizin kızının adı hem de kaynanamın adı. Ben rüyamda 4 kızım olduğunu gördüm" diye konuştu.

Kadın Doğum Uzmanı Dr. Mehmet Murat Altındağ doğumun zor geçtiğini belirterek, "Hastamızın dördüncü gebeliği. Doğum eylemi başlamış olarak biz yatırdık. Doğum süreci zor oldu ama annenin gayretiyle kız bebeği 3 kilo 130 gram olarak dünyaya geldi. Bebeğimiz gayet sağlıklı. Herhangi bir sorun olmazsa yarın taburcu olacaklar. Allah analı babalı büyütsün" dedi.

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık da yeni yılın ilk bebeği Fatma Nisa ile annesi Raziye Kızılarslan’ı ziyaret ederek, ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız