SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Malatya'da Yüzde 20 Maliyetle Yaptırdık.."

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye İtfaiyesi'ne yeni araç alınacaktı. Dışarıdan 136 bin YTL'lik teklife karşılık, araç Malatya'da 28 bin YTL'ye yaptırıldı.

Malatya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne yeni alınan 10 tonluk su takviye ve yangın söndürme aracının tanıtımı yapıldı. İtfaiye Müdürü Hanifi Acar, "Su takviye aracı konusunda bir sıkıntımız vardı. Yeni bir araç almak için piyasada 136 bin YTL tutarında teklif aldık. Ancak, Belediyemiz Makine İkmal Müdürlüğü, geliştirdiği proje ile Malatya'daki sanayi sitesindeki ustalarımıza aracı yaptırdı. Araç tamamlanana kadar, günlük işleyiş tarafımızca takip edildi. Araç belediyemize 28 bin YTL'ye mal oldu. Aracımız 50 metre ileriye kadar su püskürtebiliyor, büyük yangınlarda 10 ton su takviyesi yapabilecek ve aynı zamanda yol sulama işlerinde de kullanılabilecek" dedi.

Acar, Malatya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nün şu anda toplam 16 araçla hizmet verdiğini söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız