SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'daki Potansiyel Çok Güzel"

0
Güncellendi - 2018-06-06 05:50:43
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi’nde seçim çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.  Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya il teşkilatı, milletvekili adayları Halep Caddesi, Akpınar ve merkez kapalı çarşı çevresindeki esnafları ziyaret ederek talepleri dinledi.

Esnaflara yönelik ziyareti Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Canbay, Malatya eski Belediye Başkanı ve Saadet Partisi Genel Başkan Danışmanı Ahmet Münir Erkal, Saadet Partisi İl Başkanı Osman Marasalı,  Saadet Partisi 1. Sıra milletvekili adayı Mehmet Kaya Asiltürk ve SP’li adaylarla birlikte gerçekleştirdi.

Esnaf ziyareti sırasında bir konuşma yapan Asiltürk, “24 Haziran seçimleri kapsamında Saadet Partisi olarak yine esnafın, vatandaşın arasındayız. Dertlerini ve sorunlarını dinliyoruz ve Saadet Partisi’nin bu konudaki çözüm önerilerini de paylaşıyoruz. İnşallah bu seçim ülkemizin bu tıkanan siyasetin önünü açacağı herkesin kardeşçe dolaşacağı gezeceği ve kardeşçe birbirine bakacağı, ötekileştirmeden ‘ya bendensin ya da düşmansın’ diye söylenmeyecek bir sonucun çıkmasını temenni ediyoruz. Saadet Partisi olarak da bu konuları arkadaşlarımızla paylaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

“MALATYA’DAKİ ENERJİ, POTANSİYEL ÇOK GÜZEL”

Vatandaşlarla yaptıkları görüşmelere ilişkin aldıkları dönütleri değerlendiren Saadet Partisi Genel Başkan Danışmanı Ahmet Münir Erkal, “Malatyalı hemşehrilerimizle güzel bir gezi programı yapıyoruz. Ellerini sıkıyoruz, Ramazan aylarını tebrik ediyoruz. Gerçekten değerli hemşehrilerimizle bir arada olmaktan büyük mutluluk duydum. Vatandaşın bize soruları oluyor tabi Belediye Başkanlığı kimliğim ve bazı milletvekili kimliğimle bazı sorular oluyor onları izah etmeye anlatmaya çalışıyoruz. Ayrıca, bazen de hemşehrilerimizden bu tür tercihlerle ilgili itirazlarda gelebiliyor onları da ikna etmeye çalışıyoruz. Malatya’daki enerji, potansiyel çok güzel. İnşallah buradan Türkiye’mizin hayırlı ufuklara gideceği bir çizginin hayata geçeceğini bekliyoruz. Bu vesileyle ben tekrar tüm Malatyalı kardeşlerimizin, hemşehrilerimizin Ramazanını tebrik ediyorum hayırlı iftarlar diliyorum” şeklinde konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • bilgehan (6 yıl önce)
    ylllarca sakladıkları yüzlerindeki maske düştü yazıklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (6 yıl önce)
    Yazıklar olsun Münir ERKAL o partinin yanında nasıl durursun sen.......
    0
    0
    Yanıtla
  • Suanki partinin mensubu zaten neden partisinin yaninda durmasin doneklikmi yapmasi lazim gömleğini cikartmasimi lazim siz dönenlere oy verin bizim safimiz belli
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (6 yıl önce)
    münir abi sana büyük şehir belediye başkanlığı yakışır. söz belediyede oyumuz sana. sen işin ehlisin.
    0
    0
    Yanıtla