SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Genel Müdür Görevden Alındı

Malatyalı Genel Müdür Görevden Alındı
A- A+ PAYLAŞ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı- Bilgi Teknolojileri Genel Müdürü olan Malatyalı bürokrat Nejat Fırat, Resmi Gazetede yayımlanan kararname ile görevden alındı.

Resmi Gazete’nin 21 Mayıs 2022 Cumartesi günkü  sayısında yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı'nda, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürü Nejat Fırat'ın görevden alınmasına ilişkin karar da yeraldı.

Fırat, daha önce vekaleten bu görevi yürütürken 4 Mayıs 2021 tarihli Cumhurbaşkanı Kararı ile asaleten ataması yapılmıştı.

Nejat Fırat'ın hangi göreve atandığına ilişkin kararnamede bir bilgi yer almadı.

NEJAT FIRAT..
Genel Müdürlük görevinden alınan Nejat Fırat, 1961 yılında Malatya'da doğdu.

Fırat, 1982 yılında Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu.

1980 yılında Malatya TCDD 5. Bölge Müdürlüğü'nde göreve başlayan Nejat Fırat, 1999 yılına kadar Malatya TCDD 5.Bölge Müdürlüğü'nde bir çok görevde bulundu. Fırat, 1999 - 2000 yılları arasından Malatya TCDD 5.Bölge Müdürlüğü'ne Bölge Müdürü olarak atandı; daha sonra İstanbul TCDD 1.Bölge Müdürlüğü, Ankara TCDD Genel Müdürlüğü Mali İşler Daire Başkanlığı, Ankara TCDD Genel Müdürlüğü Müşavirliği görevlerinde bulundu.

Nejat Fırat, 4 Mayıs 2021 tarihinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürü olarak atanmıştı.   

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Emekli (2 yıl önce)
    Yakında bakan olur
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Çankaya'da Özal'ı Zamansız kaybeden. (2 yıl önce)
    Maşallah, Beyefendi siyasetin koltuk değneklerini çok iyi kullanmış.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • O söylenen kadroların hepsi siyasi atama ile gelinen kadrolar yani devlet de sınav ile en fazla şube müdürü olunur. Böyle yerlerde memleketlilerimizin olması kendi kadar şehri için de fayda demektir. Ülkeyi Karadenizliler zapt etmiş diğer bölgelerden bürokrat kalmamış. Gerçi kime ne anlatıyorum kendi ilimizde Malatyalı müdürlere sahip çıkmamışız Malatya da Malatyalı müdür kalmamış Ankara'da ki Genel Müdüre mi sahip çıkacağız. Yazık!
    %50
    %50
    Yanıtla